Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Božské krivky v sexi šatách nie sú zadarmo: Čo jej to vykúka z dekoltu?

Amber Heard si vnady poistila viditeľne Zobraziť galériu (8)
Amber Heard si vnady poistila viditeľne "neviditeľnou" podprsenkou. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Stále sa má čo učiť! Aj keď Amber Heard (25) v Hollywoode nie je nováčikom, na ostrieľané hviezdy jej styling zďaleka nestačí. Naposledy totiž čarovala so svojou nádielkou vo výstrihu až príliš okato. Paparazzom tak odhalila to, čo malo pred ich objektívmi zostať skryté.

Neverí si? Hoci Amber Heard medzi ploché krásky rozhodne nepatrí, k plnšiemu dekoltu si pre istotu trochu dopomôže. Tohto hesla sa držala aj pri výbere outfitu na včerajšiu premiéru opery Manon od Julesa Masseneta. Rafinovanosť a sexepíl jej rozhodne nechýbali, avšak spod róby trčalo to, čo za normálnych okolnosti býva neviditeľné.

Hlboký výstrih, odhalený chrbát a obopnuté boky spolu so zadočkom – o to všetko sa v blondínkinom prípade postaral odvážny model z čierneho saténu. V kombinácii so štýlovým účesom a sýtočervenými perami tak herečka jasne dala najavo, že stáť na pľaci po boku Nicolasa Cagea či Johnnyho Deppa si jednoznačne zaslúži. Jedinou chybičkou krásy jej outfitu bola vytŕčajúca opora poprsia z priehľadného materiálu.

Napriek tomu, že Amber médiá zatiaľ ako hollywoodsky inventár nevnímajú, ona má svojim kolegom z celebritných kruhov rozhodne čo povedať. Ako lesbička im totiž radí otvorenosť v sexualite. „Nemôžete rešpektovať samých seba, pokiaľ sa bojíte toho, kým ste,“ nechala sa počuť v rozhovore pre magazín Women’s Health. Otázne je, či by sa k svojim preferenciám otvorene hlásila aj v prípade, ak by sa narodila ako muž a takisto by ju priťahovalo rovnaké pohlavie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu