Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž, ktorého nenávidia svetové celebrity, priznal svoju vinu!

Christopher Chaney sa nakoniec priznal Zobraziť galériu (7)
Christopher Chaney sa nakoniec priznal (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Christopher Chaney (35), ktorého vlani zatkli za nabúranie sa do e-mailových schránok hollywoodskych hviezd, konečne priznal svoju vinu. Tú spočiatku popieral, no so žalobcami sa dohodol, že výmenou za priznanie dostane miernejší trest.

Chaney sa nabúral do e-mailov hviezd ako Scarlett Johansson, Christina Aguilera alebo Mila Kunis. Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) ho zadržal v októbri minulého roka po 11-mesačnom vyšetrovaní v rámci operácie Hackerazzi. Vtedy povedal, že sa mu uľavilo, lebo sa od hackerstva stal závislým a nedokázal s ním prestať. V novembri však na súde svoju vinu poprel a následne ho prepustili na kauciu 110-tisíc amerických dolárov s tým, že musel nosiť monitorovacie zariadenie. Hrozil mu však až 121-ročný trest odňatia slobody. Teraz ho do väzenia môžu poslať maximálne na 60 rokov.

Chaney z e-mailových schránok získal napríklad súkromné pikantné fotografie speváčky Christiny Aguilery či herečky Mily Kunis. Svet obleteli aj zábery, na ktorých je vyzlečená Scarlett Johansson. Na jednej z nich sa pozerá do objektívu mobilu, pričom si nahé telo zakrýva uterákom. V odraze v zrkadle za ňou však jasne vidno jej odhalenú zadnú časť tela. Na iných fotografiách, ktoré očividne spravila sama, je hore bez, pričom na jednej z nich leží na posteli. Okrem nich FBI zverejnila zoznam desiatok ďalších obetí Chaneyho útokov, ktoré označili iba iniciálami. Informácie pochádzajú z webovej stránky www.aceshowbiz.com a archívu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu