Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mila Kunis z Tie roky sedemdesiate: Prepožičia hlas ženskému démonovi!

Mila Kunis Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis

NEW YORK - Americká herečka Mila Kunis nahovorí démonku v pripravovanej animovanej fantasy komédii Hell And Back. Nová tvár módneho domu Dior v snímke režisérskej dvojice Tommy Gianis a Ross Shuman prepožičia svoj hlas ženskému démonovi, ktorý bude v pekle jedným z najobávanejších.

Film bude rozprávať príbeh o dvojici priateľov, ktorí sa pokúsia dostať svojho kamaráta z pekla, pričom v ceste im bude stáť aj Deema s hlasom Mily Kunis. Okrem nej vo filme svoj hlas postavám prepožičajú aj Nick Swardson, TJ Miller, Brian Posehn alebo Kumail Najiani.

Dvadsaťosemročná Mila Kunis sa preslávila najmä ako Jackie Burkhart v komediálnom seriáli Tie roky sedemdesiate... (1998 - 2006). Minulý rok zažiarila po boku Natalie Portman v psychologickom trileri z baletného prostredia Čierna labuť (2010). Známa je aj z filmov Kopačky (2008), Kniha prežitia (2010) či Ide len o sex (2011). Svoj hlas stále prepožičiava postave Meg Griffin v animovanom seriáli Griffinovci (2000). Najbližšie sa predstaví v komédii Ted režiséra Setha MacFarlanea, ktorý bude mať v slovenských kinách premiéru 20. septembra. Na budúci rok je naplánovaná premiéra snímky Oz: The Great and Powerful, v ktorej si zahrá Theodoru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu