Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Takto býva Christina Aguilera: Luxus plný gýču a nevkusu!

Dom Christiny Aguilery pripomína cirkus v štýle Las Vegas. Zobraziť galériu (12)
Dom Christiny Aguilery pripomína cirkus v štýle Las Vegas. (Zdroj: 513doheny.com)

LOS ANGELES – Dizajnérskeho amatéra v sebe nezaprie! Hoci sa Christina Aguilera (31) narodila s božským hlasom, v otázkach vkusu výrazne zaostáva. Nepotvrdzuje sa to len v prípade jej nemožných outfitov, ale aj v samotnom bývaní. Jej miliónová vila je totiž zariadená ako totálny gýč.

Nepredajná rezidencia? V časoch ekonomickej krízy problémy na trhu s realitami zaznamenali už aj celebrity. Svoje vie o tom, napríklad, Christina Aguilera, ktorá zatiaľ márne dúfa v predaj svojho honosného sídla v hodnote 13,5 milióna dolárov. V snahe prilákať potenciálnych záujemcov preto sama zverejnila zopár záberov exteriéru aj interiéru. Z nich je však jasné, že s domom tak skoro nepohne. Na jeho zariadenie totiž treba mať žalúdok.

Krikľavé farby, záplava červenej s ružovou a dokonca hracie automaty v miestnosti pripomínajúcej obývačku. Pridajte kožušinky, perie, vzor zebry či prvky baroka a dostanete mix, ktorý len ťažko niekam zaradiť. Speváčkina investícia z roku 2008 tak zrejme ešte zopár týždňov pobudne v ponuke. Vily, ktorú kúpila od rodiny Osbourneovcov, sa bez pomoci interiérového návrhára zrejme tak ľahko nezbaví.

Sídlo v štýle Stredomoria disponuje šiestimi spálňami a deviatimi kúpeľňami. V oficiálnom popise sa spomína kombinácia gotických prvkov, burlesky a súčasných trendov. Okrem spomínanej herne, miestnosti na pozeranie filmov a obrovského šatníka s uličkou tu kupci nájdu aj to, čo by v blondínkinom prípade možno nečakali – posilňovňu a izbu na rozbaľovanie darčekov. Ako sa však hovorí, proti gustu žiaden dišputát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu