Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Christina Aguilera má čo vyvetrať: Bujné prsia ako na výstave!

Christina Aguilera vytasila ženské zbrane. Zobraziť galériu (15)
Christina Aguilera vytasila ženské zbrane. (Zdroj: nbc)

LOS ANGELES – Tento výstrih stojí za pohľad! Aj keď Christina Aguilera (31) svojimi outfitmi zvykne šliapnuť vedľa, naposledy prekvapila príjemne. Dekolt zaoblenej speváčky totiž rozhodne nezíval prázdnotou. Vo výstrihu takmer po pupok sa jej poprsie vynímalo ako za starých čias.

Tomu sa povie slušný reparát! Nie je to tak dávno, čo si Christina Aguilera vyrazila pred televízne kamery v šatách odhaľujúcich jej ženské tvary. Vtedy však mužskej fantázii príliš neulahodila. Bielizeň totiž nechala doma, vďaka čomu jej vnady pôsobili ovisnuto. V poslednom kole svojej hudobej šou The Voice už na tú istú chybu speváčka nedoplatila.

Do porotcovského kresla si blondínka zasadla v tradične odvážnom outfite. Jej výstrih bol aj tentoraz taký hlboký, že by doň podprsenku zrejme ani nevpratala. Oporu jej poprsiu však nebolo vôbec treba. Christina sa mohla pochváliť pekne tvarovanými prednosťami, ktoré so širokým úsmevom servírovala ako na striebornom podnose.

Počas súťažného večera hudobná diva poslala domov R&B speváka menom Geoff McBride, ktorý sa ocitol v dueli so súperkou Serou Hill. Obaja síce podali obdivuhodný výkon, postúpiť však mohol iba jeden z nich. Christina sa tak rozhodla na základe toho, čím bola ohúrená v predchádzajúcich kolách. „Viete, že vás mám rada oboch, ale úprimne, musím držať so svojou krvnou skupinou. Víťazom je Sera,“ uzavrela svoj verdikt.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu