Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexi playmate vystrkovala zadok v bikinách: Ups, veď je to samá celulitída!

Shauna Sand na dávnejšej párty a tento týždeň na pláži Zobraziť galériu (4)
Shauna Sand na dávnejšej párty a tento týždeň na pláži (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Od dokonalosti má ďaleko! Hoci Shauna Sand (40) spredu pôsobí ako prototyp vyumelkovaného sexepílu, pohľad na ňu zozadu až tak veľmi nepoteší. Postavičku má síce ako lusk, jej pokožka však bezchybná rozhodne nie je. Stehná a zadok jej špatí celulitída.

Ach, tie bikiny! Napriek tomu, že americká hviezdička priviedla na svet už tri ratolesti, krivky si stále udržiava v závideniahodnej forme. Aj preto ju najčastejšie vídať na pláži, kde sa za ňou otáčajú všetky hlavy. Dvíhanie mužom hladiny adrenalínu v krvi jej síce ide na výbornú, aj ona má však slabiny – uhly, pri ktorých v rámci fotenia nevyzerá najlepšie. Pozrite si jej čerstvý záber ako dôkaz.

Toto má byť perfektný zadoček? Aj keď si Shauna Sand necháva za obnažovanie svojich kriviek dobre zaplatiť, v súkromí si na ne až taký veľký pozor nedáva. Aj vďaka tomu paparazzi z miamskej pláže nedávno odišli s cenným úlovkom. Blondínku totiž nafotili pri obliekaní šortiek. V momente, ako napla svoje pozadie, vykukla na nich nevábna pomarančová koža.

Ktovie, čo na nelichotivú fotografiu jednej zo svojich bábik povie samotný Hugh Hefner. Ten ako zakladateľ pánskeho magazínu Playboy totiž ešte donedávna so Shaunou príležitostne spolupracoval. A to aj napriek tomu, že už prekročila prah štyridsiatky. Možno však práve kvôli jej veku bude zhovievavejší a pozvánky na svoje bujaré párty jej posielať neprestane.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu