Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Steve z Beverly Hills 90210: Ťahá mu na 50 a stáva sa z neho tlsťoch!

Ian Ziering sa s pribúdajúcimi rokmi zaguľatil. Zobraziť galériu (4)
Ian Ziering sa s pribúdajúcimi rokmi zaguľatil. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES – Pribúdajú mu nielen roky, ale aj kilá! Odkedy sa Ian Ziering (47) objavil na televíznych obrazovkách v tínedžerskom seriáli Beverly Hills 90210, ubehli už viac než dve desaťročia. Obľúbený blondiak odvtedy síce príliš nezostarol, začína sa však zaguľacovať.

Línia sa mu vymyká spod kontroly! Hoci sme Iana Zieringa spoznali ako koketného stredoškoláka Stevena Sandersa, dnes do päťdesiatky vôbec nemá ďaleko. V období začiatkov populárneho seriálu totiž patril k najstarším členom hereckého obsadenia. A mladistvý imidž si bez veľkej námahy udržiava aj v súčasnosti – s výnimkou rastúceho brucha.

S viditeľne zavalitejšou postavou sa hollywoodsky fešák nedávno rútil z obchodu. Jeho nie veľký nákup pozostával len z jedinej igelitovej tašky. To, čo paparazzov upútalo ďaleko viac, bolo tentoraz jeho športové oblečenie. Ian totiž šortky doplnil ležérnou mikinou, ktorá na ňom zanechávala robustnejší dojem. Žeby si po rokoch udržiavania štíhlej figúry doprial všetko, na čo má chuť?

Aj keď herec v poslednom období trochu narástol do šírky, so zhadzovaním nadbytočných kíl by si zrejme veľkú námahu nedal. Pred piatimi rokmi sa totiž blysol v tanečnej súťaži celebrít, ktorej obdobu v našich končinách poznáme pod názvom Let’s dance. Ian sa so svojou partnerkou pretancoval až do semifinále, pričom ohúril nielen pestovaným vzhľadom, ale aj slušným výkonom.

Tip: Vyberte si z ponuky súčasných seriálov svojho favorita! Ponuku a časy vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu