Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezdy Beverly Hills 90210 po rokoch: Brenda, Kelly a Steve sa opäť odviazali!

Shannen Doherty, Jennie Garth a Iana Zieringa po 20 rokoch spojila narodeninová párty. Zobraziť galériu (5)
Shannen Doherty, Jennie Garth a Iana Zieringa po 20 rokoch spojila narodeninová párty. (Zdroj: profimedia.sk, )

LOS ANGELES – Znova spolu ako za starých čias! Reč je o troch protagonistoch legendárneho seriálu Beverly Hills 90210. Od jeho nakrúcania síce ubehli už viac než dve desiatky rokov, herci sa však príležitostne stretávajú dodnes. A o zábavu núdzu rozhodne nemajú – paparazzov aj naposledy potešili úsmevným pózovaním.

Puto priateľstva len tak nepretrhneš! Tohto hesla sa očividne držia minimálne tri hviezdy populárneho seriálu 90. rokov. Ich osudy síce spojili roly bohatých tínedžerov, majú si však čo povedať aj ako dospelí. Dôkazom je pozvanie na narodeninovú párty Jennie Garth. Čerstvá štyridsiatnička nezabudla na svoju najlepšiu televíznu kamarátku Shannen Doherty ani snaživého nápadníka Iana Zieringa.

Ako Kelly Taylor, Brenda Walsh a Steve Sanders si trojica po dvadsiatich rokoch bez ostychu zašpásovala pred objektívmi. Nechýbali objatia, široké úsmevy ani početné grimasy. Pár kíl navyše, dvojité brady či pribudnuté vrásky by herci skrývali márne. Všetci však dorazili vo výbornej nálade a oslavu si užívali naplno.

Hoci Jennifer Garth vyzerá na svoj vek vynikajúco, od skončenia Beverly Hills to nemala vždy jednoduché. Účinkovala vo viacerých seriáloch, vydala sa a porodila tri dcérky. Momentálne má však na krku rozvodové konanie. Koncom mesiaca spolu s manželom Petrom Facinellim oznámila rozchod, čo onedlho potvrdila oficiálna žiadosť o rozvod – len pár dní pred blondínkinými narodeninami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu