Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Steve z Beverly Hills: Sklamaný z pohlavia svojho bábätka!

Ian Ziering Zobraziť galériu (4)
Ian Ziering (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Ian Ziering, známy predovšetkým z Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), bude mať druhú dcéru. Jeho manželka Erin by ich ďalšieho spoločného potomka mala priviesť na svet začiatkom mája. Ako seriálový Steve prezradil, pôvodne bol sklamaný, že to nebude chlapček.

"Som veľmi nadšený, že budeme mať ďalšie dievča. Samozrejme, najprv som bol trochu sklamaný, že to nebude syn, ale už ma to prešlo a teším sa," uviedol pre magazín People 48-ročný herec, ktorému Erin v apríli 2011 porodila prvú dcéru Miu Loren.

"Mia je tiež nadšená. Ukladá si hlavu na moje brucho a hovorí ‘Bábätko, poď von’. Vždy, keď zbadá nejaké dieťa, vraví, že bude mať malú sestru a že to bude jej kamarátka," dodala hercova manželka. Dvojica zatiaľ meno pre svoju druhú dcéru nevybrala. Na počesť hercovho otca Paula sa však bude začínať na písmeno P.

Ian Ziering sa so zdravotnou sestrou Erin Kristine Ludwig oženil 28. mája 2010 v kalifornskom meste Newport Beach. Herec bol predtým v rokoch 1997 až 2002 ženatý s modelkou a herečkou Nikki Schieler, s ktorou nemá žiadne deti. Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu