Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Christina Aguilera bez podprsenky: Tá má ale ovisnuté prsia!

Christina Aguilera voľným výstrihom šliapla opäť vedľa. Zobraziť galériu (17)
Christina Aguilera voľným výstrihom šliapla opäť vedľa. (Zdroj: isifa)

PASADENA – Gravitáciu neoklame! Aj keď Christina Aguilera (31) svoje rozkysnuté telo schová do širokých šiat, na spodnú bielizeň by zabúdať rozhodne nemala. Jej vnady už totiž dávno nie sú v takej forme, ako bývali. Vo voľnom výstrihu sa jej doslova „rozlievajú“ do všetkých strán!

Opäť neodhadla outfit! Odkedy sa americká speváčka svojou postavou zaradila medzi bacuľky, primerané oblečenie jej robí nemalé problémy. V uplynulých dňoch stavila na ležérnosť, tá sa jej však príliš nevyplatila. Hoci korpulentnú figúru zahalila značným množstvom látky, jej poprsie dostalo poriadne zabrať. Christina, tvojim prednostiam by sa zišlo trochu opory!

Ide to s ňou dole vodou! Aj keď sa popová princezná dušovala, že začne chudnúť, zatiaľ to tak vôbec nevyzerá. Dôkazom môžu byť čerstvé zábery zo štúdia CBS, kam prišla odpromovať druhú sériu svojej reality šou s názvom The Voice. V ľahkej róbe s leopardím vzorom pôsobila síce uvoľnene, v oblasti dekoltu však bolo spomínanej voľnosti akosi priveľa. Christinine prsia totiž zanechávali ovisnutý dojem!

Problémy s váhou mohla speváčke prehĺbiť aj vlastná oslava narodenín. Blondínka totiž ani nie pred mesiacom pozvala na súkromnú párty asi 50 hostí z okruhu najbližšej rodiny a priateľov. Oslava sa nezaobišla nielen bez vyberaného jedla a alkoholu, ale ani bez stolných hier. „Christina je veľmi súťaživá, preto chcela, aby hry boli súčasťou párty,“ prezradil jeden z hostí. A keďže po žúre nasledovali vianočné sviatky, hudobná hviezda sa do formy zrejme tak skoro nedostane!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu