Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Whitney Houston v 18 začínala ako modelka: Krásna a plná života!

Whitney Houston sa ako 18-ročná pokúšala presadiť v modelingu. Zobraziť galériu (11)
Whitney Houston sa ako 18-ročná pokúšala presadiť v modelingu. (Zdroj: Seventeen Magazine)

LOS ANGELES – Zrodená pre úspech! Hoci Whitney Houston (†48) zostane v srdciach fanúšikov navždy vrytá predovšetkým ako speváčka a herečka, v tínedžerskom veku sa pokúšala presadiť najskôr ako modelka. Uznajte sami, že na to mala všetky predpoklady – skvelú postavu, krásnu tvár a neobyčajnú charizmu.

Čakala ju veľká budúcnosť! Aj keď Whitney svoju prvú oficiálnu nahrávaciu zmluvu podpísala v roku 1983, k šoubiznisu si pričuchla o niečo skôr. Ako čokoládová kráska totiž neušla pozorným očiam skúsených fotografov. Anjelskou tvárou a svojským vyžarovaním zaujala už vo veku sladkých 18 rokov. Pozrite, ako si v tom čase užívala fotenie na pláži.

Celé plavky v štýle Pobrežnej hliadky, ale aj ružové volániky, jednoduché bavlnené šaty či šortkový overal – aj v takýchto outfitoch si mladučká Whitney zapózovala pri mori pre stránky časopisu Seventeen Magazine. Na záberoch spred tridsiatich rokov jej pritom nechýba úsmev na perách a množstvo elánu. Ak by nebola obdarená aj zlatom v hrdle, je viac než pravdepodobné, že by skončila na výslní modelingu.

O tom, že talentovanej Whitney ležal svet pri nohách už v samých začiatkoch, svedčia slová módnej editorky Diane Forden: „Mala som tú česť pracovať s Whitney za jej školských čias, keď bola tínedžerskou modelkou. Bola to príjemná, srdečná, úžasná osôbka. My všetci, ktorí sme s ňou pracovali, sme ju milovali. Bola skutočne nádherná zvonku aj zvnútra,“ prezradila Forden serveru BridalGuide.com. Podľa jej názoru vtedajšia hviezdička maniermi netrpela: „Nikdy sa nesprávala ako diva, vždy bola profesionálna. Prišla načas a prácu nám uľahčovala tým, že pred objektívom zo seba vydala maximum.“ Otázne je, nakoľko by nádejnú modelku zmenili svetové móla a či by sa jej život uberal rovnako turbulentným smerom ako počas speváckej kariéry.

Životopis Whitney Houston

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu