Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bossa F1 zahanbila vlastná dcéra: Váľala sa po zemi ako bezdomovkyňa!

Tamara Ecclestone zahanbila slávneho otca kontroverznými fotkami v špinavých uliciach. Zobraziť galériu (6)
Tamara Ecclestone zahanbila slávneho otca kontroverznými fotkami v špinavých uliciach.

LONDÝN – Za peniaze si vkus a úsudok nekúpiš! To rozhodne platí aj v prípade jednej z najbohatších slečiniek šoubiznisu so slávnym priezviskom. Napriek tomu, že sa Tamara Ecclestone (27) topí v luxuse, na ulici sa štylizovala do úlohy chuderky. Bez mihnutia oka si ľahla na špinavý chodník.

S fotením to poriadne prepískla! Hoci Tamara Ecclestone skutočnú chudobu na vlastnej koži nikdy nepocítila, z rozmaru si v jeden večer vyrazila do londýnskych ulíc „zažobrať“. Tak vyznievajú jej čerstvé zábery, pri pohľade na ktoré sa jej otec Bernie ide zrejme prepadnúť od hanby. Jeho dcéra sa totiž váľa v špine medzi odpadkami a v ruke drží provokatívny transparent. Táto hra na bezdomovkyňu je však vôbec nevyšla.

Dlhé šaty značky Herve Leger a lodičky z dielne Christiana Louboutina – s takým stylingom sa Tamara pokúsila aspoň na pár hodín zaradiť medzi bežných Britov. V centre Londýna si preto zapózovala v podzemí. Fotografie priamo v metre či na eskalátore však patria k tým umiernenejším. Najväčší rozruch známa brunetka vyvolala po tom, čo si ľahla k rozsypaným hranolkám, vyliatemu mliečnemu koktailu a k vreciam so smeťami. Značnú vlnu pobúrenia vyvolal tiež kus kartónu, na ktorom stal nápis „Budem pracovať za diamanty.“

Séria kontroverzných záberov pochádza z objektívu fotografa Tylera Shieldsa a tvorí súčasť jeho aktuálnej výstavy s názvom Beyond The Gates. S prominentnou dámou pritom nespolupracoval prvýkrát. Už sa mu ju raz podarilo zvečniť úplne nahú na posteli s 50-librovými bankovkami na intímnych miestach. A čo k pouličným fotkám Tamaru inšpirovalo tentoraz? „Na konci dňa som normálne 27-ročné dievča. Užívam si nákupy a dovolenky. Som hrdá na svojho otca a som veľmi vďačná za to, že mi ponúkol pekný život. Ale nestrávim zvyšok života tým, že sa za to budem ospravedlňovať,“ nechala sa počuť v rozhovore. Zahanbujúce fotky, ktoré mnohí fanúšikovia F1 vnímajú ako výsmech bežným ľuďom, jej však na popularite veľmi nepridali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu