Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Renomovaný návrhár ako cirkusant: Strápnil sa v ružových šatách!

Marc Jacobs prekvapil v ružových šatách Zobraziť galériu (4)
Marc Jacobs prekvapil v ružových šatách

PARÍŽ – Zatúžil po pozornosti? Módny svet mu leží pri nohách a jeho modely celebrity milujú. Napriek enormnému úspechu si však Marc Jacobs (48) z času na čase dopraje kus okatej výstrednosti. Na nedávne podujatie v metropole Francúzska dorazil ako z cirkusu – v úzkych „cukríkových“ šatách.

Umenie či nevydarený žart? Nech už bol zámer amerického dizajnéra akýkoľvek, v európskej Mekke módy sa mu rozhodne podarilo šokovať. Svoju útlu figúru totiž navliekol do jednoduchého, ale o to bizarnejšieho outfitu. Na Parížskom týždni módy priťahoval pohľady v niečom, čo sotva možno počastovať prívlastkom „exkluzívne“. Jeho svojská zástera totiž príliš veľký úspech nezožala.

Od pása nahor ako polo tričko, zvyšok v štýle nočnej košele – s takouto kreáciou Jacobs zavítal na promo akciu pri príležitosti exhibície v spolupráci s módnym domom Louis Vuitton. Či sa mu však podarilo pôsobiť reprezentatívne, je naozaj otázne. V žiarivo ružovej róbe totiž viac než umelca pripomínal cirkusanta. Veľkou výhrou pritom neboli ani jeho topánky s nablýskanou prackou.

O tom, že práca po boku svetoznámeho návrhára nemusí byť vždy príjemná, svedčia sťažnosti Jacobsových modeliek. Jedna z nich totiž uviedla, že jej za 30 odpracovaných hodín v rámci Newyorského týždňa módy nebolo zaplatené. Potetovaný módny guru následne nespokojným dievčatám prostredníctvom Twitteru odkázal: „Ak s nami nechcú spolupracovať, nemusia.“ Ktovie však, či by sa aj jemu páčilo pracovať zadarmo...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu