Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kaiser na psychiatrii: Takto sa zbavuje závislosti od chľastu!

Oldřich Kaiser na protialkoholickom liečení. So svojou závislosťou bojuje aj keramickými prácami. Zobraziť galériu (3)
Oldřich Kaiser na protialkoholickom liečení. So svojou závislosťou bojuje aj keramickými prácami.

ČERVENÝ DVŮR – Pomáha si kreatívnou prácou! Uznávaný český herec Oldiřch Kaiser (56) je už zhruba mesiac hospitalizovaný na protialkoholickej klinike. Tam sa dostal v polovici januára, keď opätovne nezvládal svoju závislosť. Denník Aha! dnes uverejnil fotografie, ktoré umelca zachytávajú počas liečebného pobytu. Všetko nasvedčuje tomu, že hercovi terapia prospieva.

Trikrát a dosť! Oldřich Kaiser sa kvôli problémom s alkoholom ocitol v liečebni už po tretí raz.  Naposledy vyhľadal pomoc v januári, keď svojej slabosti opätovne podľahol. Hoci bol v tom čase podľa tvrdení svedkov zničený a v zúboženom stave, všetko nasvedčuje tomu, že už sa pomaly dáva dokopy.

Svedčia o tom aj zábery, ktoré sa podarilo nafotiť českému denníku Aha!. Na nich pôsobí Kaiser dojmom, že nevníma okolie a maximálne sa sústredí na prácu. „Veľmi ho to upokojuje, najradšej má keramiku. Dokáže celú dobu mlčky sedieť, vykrajovať a tvarovať. Už vyrobil aj svoj prvý keramický hrnček. Mal z neho obrovskú radosť, skoro ako malý chlapec,“ uviedol pre Aha! zdroj z liečebne.

Herec sa venuje práci v úplnom tichu. „Nikoho a nič si nevšíma. Rozmýšľa, rekapituluje. Pochvaľuje si to, vraj si takto najlepšie utriedi myšlienky,“ dodal človek z Kaiserovho okolia. Mimo tvorivej činnosti sa však Oldřich opäť mení na humoristu. „Je ako vymenený, je z neho úplne iný človek. Zabáva celé osadenstvo, vrátane pacientov a sestier, je ho všade plno a ústa sa mu nezastavia,“ uzavrel zdroj. Herec by mal na protialkoholickom liečení zotrvať ešte dva mesiace.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu