Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekliatie v rodine Oldřicha Kaisera: Alkohol, dcéra na dne a psychiatria!

Po Oldřichovi Kaiserovi putovala na liečenie aj jeho pomerne mladá dcéra Karolína. Zobraziť galériu (6)
Po Oldřichovi Kaiserovi putovala na liečenie aj jeho pomerne mladá dcéra Karolína.

PRAHA - Alkoholu holdujú aj umelci! Dokazuje to český herec Oldřich Kaiser (58), ktorý v januári minulého roka kvôli nadmernému pitiu opätovne skončil na psychiatrickej klinike. Nedávno však bola v zariadení tohto typu hospitalizovaná aj jeho dcéra Karolína (30), ktorá si tiež zahrala v niekoľkých filmoch. Aký je jej dôvod?!

Umelecké duše sú krehké a Karolína Kaiserová to nemá príliš ľahké. Rodičia Naďa Konvalinková a Oldřich Kaiser sa totiž rozviedli po 25 rokoch spoločného života. Dôvodom boli hercove alkoholické excesy. 

Zdá sa však, že práve toto dedičstvo zanechal aj svojej dcére. Tmavovláska totiž rovnako holduje búrlivému životu a alkoholu sa vôbec nevyhýba. Práve naopak. Kvôli tomu ju vraj dokonca krátko pred maturitou vyhodili aj z konzervatória. 

Aktuálne, v tridsiatich rokoch, Karolína dokonca skončila v starostlivosti lekárov. Informáciu o jej hospitalizácii potvrdil denníku Blesk rodinný známy. Podľa jeho slov je mladá herečka v zdravotníckom zariadení už od decembra. Uplynulé sviatky teda pre rodinu Kaiserovcov určite neboli o pohode a pokoji.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu