Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Jedna z najžiaducejších krások sveta: Módny trapas pred zástupom fanúšikov!

Lana Del Rey pôsobila spredu ako nežná víla, zozadu ako módna pohroma. Zobraziť galériu (9)
Lana Del Rey pôsobila spredu ako nežná víla, zozadu ako módna pohroma. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Ups, tak toto veľmi nevyšlo! Hoci meno Lana Del Rey (25) v našich končinách zatiaľ až tak veľmi nerezonuje, nedávno sa objavilo medzi uznávanými kráskami. Aj napriek tomu má však táto neznáma svetové ikony v čom dobiehať. Toto jej vykúkať spod šiat rozhodne nemalo!

Zabudla sa pozrieť do zrkadla? O tom, že aj pohľad zozadu je v prípade celebrít mimoriadne dôležitý, sa Lana Del Rey pred pár dňami neslávne presvedčila na vlastnej koži. Ako špeciálneho hosťa si ju do svojej televíznej talkšou pozval obľúbený moderátor David Letterman. Hnedovláska na túto príležitosť zvolila síce jednoduchý outfit, detaily však celkom nezvládla. Po celý čas jej z výstrihu v oblasti chrbta nevábne vytŕčala biela podprsenka.

Lana Del Rey
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Dôvodom, pre ktorý Letterman požiadal Lanu o návštevu v štúdiu, je zrejme prekvapivý výsledok ankety pánskeho servera AskMen.com. V nej sa totiž dlhonohej kráske ušla štvrtá priečka medzi najžiaducejšími ženami sveta. Predbehli ju len herečky Zooey Deschanel a Emma Watson s modelkou Daisy Lowe. Všetky štyri dámy tak, paradoxne, nechali za sebou ostrieľané kolegyne zvučných mien.

Napriek tomu, že mladá speváčka sa nechala fotografovať s vykúkajúcou spodnou bielizňou, z módneho prešľapu si ťažkú hlavu nerobila. Obrovský záujem davu fanúšikov jej očividne veľmi lichotil. Nechajme sa teda prekvapiť, s akým výstrelkom do spoločnosti dorazí nabudúce. V lešom prípade sa z tohto trapasu poučí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu