Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exmodelka Christensen na viedenskom plese: Lacnejší než bratislavský!

Helena Christensen Zobraziť galériu (8)
Helena Christensen

VIEDEŇ - Bývalá dánska modelka Helena Christensen bude jednou z hlavných hviezd tohtoročného viedenského plesu v opere. Ten je známy tým, že hostia za vstupenky platia. Zaujímavé však je, že z peňaženiek vytiahnú o polovicu menej, než slovenskí prominenti na januárovom Plese v opere!

Viedenský ples každoročne hostí zaujímavé svetové osobnosti. Tento rok je napríklad potvrdená účasť bývalej supermodelky Heleny Christensen. Podľa agentúry DPA bude na prestížnej spoločenskej akcii 16. februára zastupovať firmu na výrobu spodnej bielizne.

S napätím sa však očakáva, kto bude tento rok na plese ženou po boku Richarda Lugnera. 79-ročný stavebný podnikateľ si totiž každý rok do Viedne pozýva inú, často aj kontroverznú celebritu. Vlani to bola tanečnica Ruby, známa zo sexuálneho škandálu talianskeho expremiéra Silvia Berlusconiho.

Organizátorka Desiree Treichlová-Stürgkhová preto Lugnerovi hrozila odobratím lóže. No nestalo sa tak. Podnikateľ totiž za lóžu platí 18.500 eur, pripomína DPA. Bežná vstupenka na viedenský ples v opere však stojí „len” 250 eur. To je o polovicu menej, než platili slovenskí prominenti na podobnej januárovej akcii v Bratislave. Ešteže výťažok išiel na charitu. 

Spolu sa má na vrchole viedenskej plesovej sezóny zúčastniť okolo 5900 hostí. Ďalších 1400 osôb - hudobníkov, čašníkov alebo členov ochranky - sa bude starať o hladký priebeh akcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu