Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Jaggerova dcéra na titulke: Krásou vyráža dych aj svojej slávnej matke!

Georgia May Jagger je najväčšou pýchou svojej matky, ktorá kedysi sama hviezdila na obálkach časopisov. Zobraziť galériu (9)
Georgia May Jagger je najväčšou pýchou svojej matky, ktorá kedysi sama hviezdila na obálkach časopisov. (Zdroj: Harper's Bazaar)

LOS ANGELES – Je stále v kurze! Keď Georgia May Jagger (20) rozbiehala svoju modelingovú kariéru, módne domy sa rozdelili na dva tábory. Buď jej netypickej kráse podľahli, alebo zatvorili dvere. Plavovláska sa však neprajnými rečami dnes už zapodievať nemusí. S dokonalými krivkami má podpory viac než dosť.

Má tú najskalnejšiu fanúšičku na svete! Po tom, čo sa Georgia objavila v reklamnej kampani ako tvár istej kozmetickej značky, všetkým bolo jasné, po kom zdedila gény modelky. Aj s odstupom času sa totiž potvrdzuje, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Dcéra rockera Micka Jaggera sa podala na matku Jerry Hall. A tá v nej vidí stelesnenie toho, o čom sama kedysi ako manekýnka snívala.

So zlatistou pokožkou a odhalenými ramenami Georgia prepožičala svoje krivky najnovšiemu vydaniu britskej verzie magazínu Harper's Bazaar. S pootvorenými ústami aj tentoraz kládla dôraz na svoju poznávaciu značku – medzeru medzi zubami. Výsledné zábery sú aj podľa samotnej Jerry také úchvatné, že dcéru počastovala prívlastkom „neuveriteľne sexi“.

Hoci interview k fotografiám zvyčajne poskytujú krásky pózujúce pred objektívom, Georgia tentokrát urobila výnimku a prenechala slovo svojej matke. Hviezda 70. rokov sa netají tým, že je na svoju ratolesť pyšná a spoluprácu s ňou si nevie vynachváliť: „Posledných pár zákaziek som robila s Georgiou, takže ma tak trochu oživila. Pracovať s ňou je úžasné. Je zvodná ako žiadna iná.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu