Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Luxusné telíčko je minulosťou! Bývalá topmodelka kruto zostarla

Jerry Hall sa v priebehu rokov zmenila tvár a postava, no modelingové pózy ostali rovnaké. Zobraziť galériu (6)
Jerry Hall sa v priebehu rokov zmenila tvár a postava, no modelingové pózy ostali rovnaké.

SAINT TROPEZ - Áno, aj modelky starnú! Pribúdajúce vrásky, kilogramy a roky vedia potrápiť asi každú ženu. Tie verejne známe hádam aj dvojnásobne. Vybrana skupina dám sa však zrelého veku nebojí. Do nej rozhodne patrí napríklad bývalá manekýnka Jerry Hall (59), známa aj ako exmanželka hudobnika Micka Jaggera (71). Blondínka má na krku 60-tku, čo je na jej zovňajšku aj celkom viditeľné. Dnes by už na stránkach časopisov oblečená len v bikinách príliš neohúrila.

Zachovať si mladistvý vzhľad a dokonalé telo je túžbou mnohých žien. Napokon, v dnešnej dobe nie je nič výnimočné, ak sa päťdesiatničky pýšia ukážkovými krivkami. Spomenúť možno napríklad modelky Elle Macpherson, či Pavlínu Pořízkovú, ktoré aj vo svojom veku vyzerajú v plavkách ako bohyne. 


Mohlo by vás zaujímať: 


O čosi žalostnejší je však pohľad na ich o deväť rokov staršiu kolegyňu Jerry Hall. Tú pred pár dňami nafotili paparazzi počas dovolenky v Saint Tropez. A pohľad na blondínkino telo prezrádza, že už dávno nie je tou sexi kočkou, ktorá ohúrila mnohých mužov, vrátane hudobníka Micka Jaggera. 

Jerry sa očividne odmieta trápiť drastickými diétami. Je o nej tiež známe, že odmieta akékoľvek skrášľujúce zákroky a vylepšenia. „Je to idiotské, keď staršie ženy riskujú vlastné životy a idú na plastiku. Zakaždým, keď máte anestéziu, zabíjate množstvo svojich mozgových buniek, môžete dostať infekciu a môžete aj zomrieť,” nekládla si servítku pred ústa v jednom z rozhovorov bývalá modelka. Podľa blondíky plastiky ženám viac škodia, ako pomáhajú. „Nikoho neoklamú. Vyzerajú ako úbohé nesebavedomé stvorenia. Je mi to odporné,” uzavrela. 

Na postave Jerry Hall sa podpísali pribúdajúce roky aj štyri tehotenstvá.
Zobraziť galériu (6)
Na postave Jerry Hall sa podpísali pribúdajúce roky aj štyri tehotenstvá.

Viac o téme: Jerry Hall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu