Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Táto šou o mŕtvej Amy Winehouse dožrala jej otca!

Modelka sa podobá na Winehouse Zobraziť galériu (3)
Modelka sa podobá na Winehouse

NEW YORK - Otec zosnulej speváčky Amy Winehouse obvinil francúzskeho dizajnéra Jeana Paula Gaultiera, že zarába na smrti jeho dcéry. Gaultier sa pri tvorbe svojej parížskej prehliadky haute couture na jar/leto 2012 inšpiroval štýlom a životom britskej hudobnej hviezdy.

"Rodina bola rozčúlená, keď videla tie fotografie, úplne nás šokovali," povedal Mitch Winehouse pre britský denník The Sun. "Stále za ňou smútime a mali sme ťažký týždeň, lebo bolo šesťmesačné výročie Amynej smrti," dodal. Na prehliadkovom móle sa počas týždňa haute couture objavili modelky s veľkými účesmi v tvare úľov s výraznou očnou linkou a neodmysliteľnými cigaretami v rukách.

"Sme hrdí na jej vplyv na módu, ale myslíme si, že modelky s čiernymi závojmi, ktoré fajčia cigarety a barbershopové kvarteto, ktoré spieva jej skladby, boli nevkusné. Ukazujú Amy, keď na tom nebola najlepšie, a ospevujú niektoré zo znepokojujúcich období jej života," povedal otec zosnulej speváčky.

Módni kritici na prehliadku Jeana Paula Gaultiera reagovali rozporuplne. "Ani pri najväčšej fantázii to nebola jeho najdokonalejšia kolekcia," napísala Susannah Frankel z britského denníka The Independent. Denník The New York Times naopak nazval kolekciu "výnimočnou".

"Amy Winehouse bola skutočnou módnou ikonou," povedal po prehliadke Gaultier o britskej speváčke. "Viac ako čokoľvek iné reprezentovala unikátnosť. Tak v hudbe, ako aj v spôsobe obliekania miešala veľké množstvo vplyvov," povedal o štýle zosnulej speváčky známy dizajnér. Winehouse zomrela v júli 2011 vo veku 27 rokov. Príčinou jej úmrtia bola konzumácia veľkého množstva alkoholu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu