Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Miranda zo Sexu v meste: Kvôli rakovine má úplne holú hlavu!

Cynthia Nixon šokovala radikálnou zmenou imidžu Zobraziť galériu (6)
Cynthia Nixon šokovala radikálnou zmenou imidžu (Zdroj: abc)

NEW YORK – Na koleno! Takto vyholená sa v hollywoodskych kruhoch momentálne pohybuje Cynthia Nixon (45). Herečka známa zo seriálu Sex v meste totiž získala angažmán na divadelný doskách. Kvôli zaujímavej role sa však plešatá objavila aj na televíznych obrazovkách. Do štúdia zavítala bez jediného vlasu na hlave.

Šokovala! Hoci dočasná zmena imidžu u vychytených hviezd nie je ničím výnimočná, zbavenie sa vlastnej hrivy je najmä v radoch dám veľmi ojedinelé. Ide totiž o poriadne odvážny krok, na ktorý sa väčšina herečiek necíti. Cynthia Nixon je však celkom iný prípad. Kvôli divadelnej úlohe v hre Wit odhodila zábrany. Stvárňuje totiž  profesorku Vivian Bearing, ktorá bojuje s rakovinou a chce byť pri tom čo najpresvedčivejšia.

Spomínaná hra bude mať oficiálnu premiéru síce až 26. januára, niekdajšia ryšavka sa však s čerstvou úpravou pochválila už tento týždeň. Holohlavá, no s úsmevom na tvári zavítala do talkšou moderátorky Kelly Ripa. A tá ju hneď v úvode počastovala duchaprítomnou otázkou: „Tak čo máš nové?“ Na to jej však Cynthia pohotovo odvetila: „Čakala som, že mi povieš, ako veľmi sa ti páčia moje vlasy.“

Napriek tomu, že vyholená hlava je pre seriálovú hviezdu poriadna zmena, zatiaľ si ju pochvaľuje. Ako totiž otvorene priznala, vždy túžila vedieť, aký je to pocit byť celkom bez vlasov. Nad svojím zovňajškom tak zatiaľ nelamentuje, ale snaží sa v ňom vidieť čo najviac pozitív. Lesbičke, ktorej pred piatimi rokmi diagnostikovali rakovinu prsníka, tak rola očividne sadla ako uliata.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu