Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Príšerný pohľad na Mirandu zo Sexu v meste: Ako zanedbané strašidlo!

Cynthia Nixon ako právnička zo Sexu v meste a zanedbaná sivá myš v súčasnosti. Zobraziť galériu (9)
Cynthia Nixon ako právnička zo Sexu v meste a zanedbaná sivá myš v súčasnosti. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Imidž nerieši! Hoci si Cynthia Nixon (47) získala srdcia divákov ako šarmantná právnička v populárnom seriáli Sex v meste, po skončení nakrúcania sa premenila na nevábnu sivú myš. V rušných uliciach Veľkého jablka by ste v nej atraktívnu Mirandu už zaručene nespoznali. Premáva sa totiž totálne neupravená a v rozgajdaných outfitoch.

Kam sa podela jej hviezdna iskra? Keď sa Cynthia Nixon po prvý raz zjavila v divácky úspešnom projekte Sex and the City, mala 32 rokov, ryšavé vlasy a ladné krivky po prvom pôrode. Dnes však vychováva už tri ratolesti a na úpravu zovňajšku jej veľa času nezostáva. Stačí si pozrieť čerstvý záber, na ktorom pôsobí ako hotový strašiak do maku. Seriálová Miranda sa za 15 rokov zmenila na nepoznanie.

Cynthia si pred pár dňami vyrazila do detského parku, aby sa vyvetrala a strávila nejaký čas hrami s najmladším synčekom Maxom Ellingtonom. K dvojročnému chlapcovi pribalila aj kočík, a preto si cestou domov musela zobrať taxík. Paparazzi ju zachytili vo chvíli, keď sama nakladala veci do žltého vozidla. Bez kvapky mejkapu, s vrabčím hniezdom na hlave a v širokých maxišatách zanechávala dojem vyčerpanej ženy v domácnosti.

O tom, že sa Cynthia naplno venuje svojej rodine, ktorú si založila s manželkou Christine Marinoni, svedčí jej nedávny profil v novinách New York Times. V dlhšom rozhovore totiž priznala, že všade chodí metrom: „A čo by som mala robiť, vziať si limuzínu?“ Aj samotný magaúspšný projekt, ktorý ju zviditeľnil, je podľa nej príliš materialistický: „Pamätám si, keď sme premietali prvý film v Londýne a Pán Božský ukázal Carrie ten šatník, ktorý jej postavil. Celé publikum zatlieskalo. O tomto si ženy myslia, že je skutočná láska? Muž s dostatkom peňazí na to, aby kúpil šatník, v ktorom sa dá prechádzať? Považovala som to za zdrvujúce. Možno je to silné slovo, ale bola som skľúčená.“ Dnes si preto vychutnáva svoju vlastnú idylku bez hviezdnych manierov a názor okolia jej je očividne celkom ukradnutý.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu