Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Božská Salma Hayek ukázala poriadny kus kože: Ale nie vlastnej!

Salma Hayek Zobraziť galériu (10)
Salma Hayek (Zdroj: isifa)

PARÍŽ – Zahalená, a predsa zvodná! Hoci fanúšikovia Salmu Hayek (45) milujú najmä v provokatívnych róbach, herečka vie očariť aj bez vystavovania svojich kyprých predností. Všetky hlavy sa za ňou už opäť otáčali včera večer. Hollywoodska kráska totiž bodovala oblečená v koži.

Na premiéru vo veľkom štýle! Napriek tomu, že Salma počas piatkovej noci snímku z vlastnej dielne neuvádzala, na červenom koberci už tradične zožala patričný úspech. Parížska premiéra špionážnej drámy Jeden musí z kola von tak mala vďaka nej štýlovú ozdobu. Tematicky zladenú s filmom a s dokonalou vizážou.

Od hlavy po päty v čiernom a materiál vzbudzujúci rešpekt – na tieto prvky stavila mexická rodáčka vo svojom hviezdnom stylingu. Na niektorých módnych kritikov bolo kože v outfite síce priveľa, drvivá väčšina z nich však šaty ospevovala. Spolu s uviazanou mašľou a opaskom zvýrazňujúcim Salmin štíhly driek. Jej manžel Francois-Henri Pinault, ktorý ju na podujatí sprevádzal, tak ani nemohol byť pyšnejší. Nečudo, že s krásnou zákonnou polovičkou po svojom boku sa usmieval od ucha k uchu.

Aj keď Salma výberom šiat doslova trafila do čierneho, najviac zaujala bezchybnou pleťou. Prah štyridsiatky prekročila síce už pomerne dávno, na jej tvári však sotva badať nejakú vrásku. V kombinácii so sviežou a vypnutou pokožkou tak herečka pôsobí stále mladistvo a neuveriteľne šik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu