Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Toto bolo tesné: Mexická venuša s dekoltom na úteku – takmer skončila hore bez!

Salma Hayek si ledva ustrážila poprsie vypadávajúce zo šiat. Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek si ledva ustrážila poprsie vypadávajúce zo šiat. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Chýbali len milimetre! Hoci sa Salma Hayek (48) aj tesne pred prahom päťdesiatky pýši ukážkovou postavou, v oblasti dekoltu potrebuje oporu a dostatočne veľa látky. Inak by si mohla na konto pripísať pikantný trapas, aký sa jej takmer podaril počas nedávneho fotenia. V premočenej róbe si ledva ustrážila vypadávajúce vnady.

V jej prítomnosti bolo opäť poriadne horúco! Keďže Salma Hayek patrí k štedro obdareným hereckým hviezdam, núdzu o obdivné pohľady rozhodne nemá. Začiatkom tohto týždňa však pútala ešte viac pozornosti než inokedy. V rámci pomerne náročného fotenia sa totiž celá ponorila do vody a následne mala čo robiť, aby si kyprý dekolt udržala na uzde. Látku nasiaknutú vodou totiž gravitácia ťahala prudko k zemi.

Salma sa na pľaci predviedla v tmavých dlhých šatách korzetového strihu. Ramienka na luxusnom modeli však tentoraz chýbali, na čo mexická krásavica takmer doplatila. Nechýbalo totiž veľa a objektívy by okrem jej mokrých vlasov, pokožky a šiat zvečnili aj celkom obnažené prednosti. Tmavovláska si vykúkajúce poprsie v poslednej chvíli zachytila a doslova pripučila na hruď.

Napriek tomu, že mužom sa pri pohľade na ňu stále zatajuje dych, Salme po prvom pôrode sebavedomie značne kleslo. O to viac si vraj uvedomila, čo je v živote naozaj dôležité. „Úspech je šťastie. Ak ste našli správneho partnera do života, dobré vzťahy s milovanými, ak ste zdraví – môj ty Bože, že ste neskutočne úspešní,“ vysvetlila svoj postoj v dávnejšom rozhovore. Zabudla ale dodať, že s manželovými miliónmi na konte sa predsa len konfliktné situácie zvládajú o niečo ľahšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu