Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveriteľný trapas speváckej hviezdy: Rozpadnuté šaty priamo na pódiu!

Toni Braxton zažila nehodu v podobe rozpadnutých šiat priamo počas svojho speváckeho výkonu. Zobraziť galériu (14)
Toni Braxton zažila nehodu v podobe rozpadnutých šiat priamo počas svojho speváckeho výkonu. (Zdroj: YouTube)

NEW JERSEY – Nemala svoj deň? Toni Braxton (45) v uplynulých týždňoch zapĺňala stránky bulvárnych plátkov predovšetkým svojou nelichotivou finančnou situáciou. Naďalej však vystupuje a svojich fanúšikov privádza do varu aj celkom naplánovane. Počas nedávneho koncertu sa jej rozpadli šaty priamo na javisku.

Faux pas, aké sa len tak nevidí! Hoci má Toni Braxton už vrchol hudobnej kariéry za sebou, neváha sa svojim fanúšikom prihovárať prostredníctvom koncertnej šnúry. Poslednú šou však okorenila spôsobom, o akom sa jej zrejme ani len nesnívalo. Provokatívne šaty s odhaleným chrbtom sa jej počas spevu doslova rozpadli a čokoládová kráska na istý moment zostala na pódiu len v zoštíhľujúcej spodnej bielizni.

Toni na svoje vystúpenie zvolila modré trblietavé minišaty, ktoré materiálom poriadne šetrili. Speváčka sa síce divokým pohybom vyhýbala, no ľahučký a veľmi jemný outfit v zadnej časti povolil. Hodnú chvíľu spod neho vykúkal poodhalený zadok, čo si hudobná hviezda vonkoncom neuvedomovala. Neskôr sa však látka zosunula ešte nižšie a situáciu zachraňoval kolega, ktorý jej cez plecia prehodil vlastné sako.

Kedysi ospevovaná celebrita bola už po druhýkrát nútená vyhlásiť bankrot. Tentoraz sa jej dlhy vyšplhali „len“ na 150 tisíc dolárov, no v roku 1998 išlo až o sumu takmer štyroch miliónov. Svoj druhý prehrešok sa Toni pokúsila zaplátať tým, že predala autorské práva na vlastné piesne.

S odstupom času umelkyňa za zlomový okamih kariéry považuje interview s moderátorkou Oprah Winfrey krátko po prvom bankrote: „Bola ku mne tak šialene hnusná, nechápala som to, cítila som sa v tom okamihu úplne maličká.“ Oprah totiž vtedy otvorene narážala na všetok luxus, ktorý Toni bez mihnutia oka dopriala sebe aj svojim sestrám a rodine. Ako sa však hovorí, každý si je strojcom vlastného šťastia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu