Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nahá sesternica princeznej Catherine: Intímne partie zakrývali iba korunky!

Katrina Darling robí urodzenej sesternici Kate Middleton hanbu striptízom. Zobraziť galériu (10)
Katrina Darling robí urodzenej sesternici Kate Middleton hanbu striptízom. (Zdroj: isifa, SITA)

NEW YORK – Je z nej poriadny „kvietok“! O tom, že povestná čierna ovca sa nájde v každej rodine, svedčí príbuzná princeznej Catherine (30). Tá pod umeleckým menom Katrina Darling (21) svojej sesternici nerobí dobré meno ani náhodou. Vo svojej najnovšej šou sa vyzliekla donaha. A nezabudla ani na kráľovské motívy.

Pre britských šľachticov je to veľké sústo! Hoci vojvodkyňu z Cambridge a Katrinu Darling spája príbuzenstvo až z druhého kolena, rozhodne nejde o príjemnú záležitosť. Zatiaľ čo Kate si získava priazeň britského národa charitatívnymi projektmi, jej sesternica „hviezdi“  v striptérskych kluboch. A spojitosť s kráľovským rodom neváha zakomponovať do svojich vystúpení.

Katrina Darling sa o patričnú dávku pozornosti prihlásila ešte minulý rok – pred svadbou princeznej Catherine a jej vtedy nastávajúceho manžela Williama. Milovníčka erotiky sa svetu predstavila ako blondínka, pričom jej na hlave nechýbala korunka. S rovnakou rekvizitou sa o slovo hlási aj tentoraz. S jediným rozdielom – vyzliekla sa donaha ako brunetka.

Pikantnú burlesku v podaní Katriny si tento týždeň mohli vychutnať návštevníci istého newyorského nočného klubu. Striptérka svoju šou s názvom God Save the Queen síce odštartovala v červených šatách s britskou vlajkou, skončila však v Evinom rúchu. Bradavky a rozkrok jej pritom zakrývali len miniatúrne aplikácie koruniek. Netajila však spokojnosť so svojím výkonom. „Podporuje ma naozaj každý. Angličania sa vedia trošku viac zasmiať na sebe samých,“ prezradila na margo svojho čísla. Či pri pohľade na pikantné zábery bolo do smiechu aj princeznej Catherine, je ale otázne.

Katrina Darling a jej vystúpenie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu