Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Princezná Catherine v akcii: V úzkych nohaviciach má postavičku ako lusk!

Vojvodkyňa z Cambridge predvádzala pri hokeji výstavné nohy. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa z Cambridge predvádzala pri hokeji výstavné nohy. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zaspomínala si na staré časy! Aj keď Kate Middleton (30) pôsobí na prvý pohľad ako krehká dáma, športová aktivita jej rozhodne nie je cudzia. Tento týždeň sa na chvíľu pripojila k britskému olympijskému tímu. Okrem hokejových zručností však predvádzala aj ukážkovú figúru.

Stále na to má! To, že vojvodkyňa z Cambridge nepatrí k cintľavkám, dokazovala už počas strednej školy ako kapitánka dievčenského hokejového tímu. Na tieto časy si s láskou zaspomínala aj uprostred týždňa, kedy si odskočila na súkromnú návštevu do miestneho Olympijského parku. Reprezentantov však nepodporila len z pozície príslušníčky kráľovskej rodiny. Nechala sa nahovoriť aj na aktívne zapojenie sa do tréningového programu.

Princezná Catherine prišla olympionikov povzbudiť v elegantnom štýle. Nakoniec však sako vymenila za sivú mikinu a lodičky za športové tenisky. Ponechala si len obtiahnuté nohavice, v ktorých dokonale vynikla jej štíhla línia. Pri narábaní s hokejkou navyše pôsobila veľmi obratne. Zdá sa teda, že niekdajšie natrénované ťahy ešte zďaleka nezabudla.

Napriek tomu, že Kate pôsobila po celý čas maximálne uvoľnene, istú dávku nervozity predsa len priznala. „Och, prosím, nehovorte mi, že to musím robiť pred všetkými týmito ľuďmi,“ ostýchala sa. Nakoniec však bola so svojím výkonom spokojná a oživila si vlastné hokejové spomienky. „Hrávala som na škole a pamätám si, ako my vždy príšerne boleli svaly na začiatku sezóny,“ prezradila prítomným športovcom. Niet však najmenších pochýb, že aj takáto podpora im padla veľmi vhod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu