Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ako nočná mora: Na párty prišli v rovnakých šatách!

Victoria Silvstedt a Bar Refaeli Zobraziť galériu (13)
Victoria Silvstedt a Bar Refaeli

CANNES – Tak to je trapas! Aj modelkám ako Bar Refaeli (25) či Victorii Silvstedt (36) sa môže prihodiť nepríjemné faux pas. Na párty Roberta Cavalliho sa totiž obe dámy stretli v rovnakých šatách. Ktorá vyzerala podľa vás lepšie?

Náhoda je blbec! Svetlé šaty s trblietavými prvkami sú naozaj ideálnym odevom na párty, škoda len, že sa zapáčili dvom supermodelkám naraz. Hosťom na párty Roberta Cavalliho sa tak mohlo zdať, že majú déjà vu. Raz totiž videli v béžových minišatách Victoriu a potom zase Bar!

Ktorá je krajšia? Obe dámy tentokrát stavili na jednoduchosť. Šaty samy osebe boli totiž nápadné dostatočne, a tak doplnky obmedzili na minimum. Hlavný rozdiel tak nespočíval v nich, ale v podprsenke. Zatiaľ čo Bar aj v tomto prípade dala prednosť prirodzenosti, Victoria svojim silikónovým vnadám pomohla a vytlačila si ich takmer po bradu. Drobný rozdiel bol aj v obuvi – zatiaľ čo Victoria celý večer vydržala vo vysokých zlatých sandáloch, Bar sa zaobišla aj bez topánok. Žeby ju inšpirovala Slovenka Adriana Sklenříková?

Bar Refaeli sa vo Francúzsku momentálne spamätáva z rozchodu so svojím niekoľkoročným  partnerom, hercom Leonardom DiCapriom. „Rozišli sa priateľsky, stále spolu hovoria. Obaja sa však vydali rôznymi cestami,“ prezradil zdroj blízky páru. Nuž, zdá sa, že Bar si svoj single status naozaj užíva!

Victoria Silvstedt a Bar
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: isifa)



Aké boli najkrajšie róby festivalu?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu