Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bohyňa zo Švédska ohúrila na pláži: Toto TELO je škoda skrývať!

Victoria Silvstedt Zobraziť galériu (5)
Victoria Silvstedt (Zdroj: profimedia.sk)

ST. BARTH - Nepatrí do starého železa! Písal sa rok 1993, keď Victoria Silvstedt () bojovala o titul Miss Švédska. O rok na to už reprezentovala rodnú krajinu na svetovej súťaži krásy. A hoci od vtedy ubehli už desiatky rokov, slávna blondínka sa udržiava v dobrej kondícii a stále sa má čím pochváliť.

Galéria: Victoria Silvstedt má sexepílu na rozdávanie
Victoria Silvstedt sa po pôsobení v súťažiach krásy uchytila ako modelka. Po viacerých spoluprácach prišlo aj zopár hereckých ponúk a predviedla aj svoje spevácke nadanie. Okrem toho tiež pôsobila na televíznych obrazovkách ako moderátorka. 

Sexi blondínka má na sociálnej sieti Instagram zhruba 756 tisíc followerov, ktorí veľmi dobre vedia, že Victoria môže ešte smelo konkurovať mladým hviezdičkam. Pravidelne totiž zverejňuje provokatívne fotky, na ktorých sa pýši svojou tip-top postavičkou. 

Ostrov Svätý Bartolomej je destináciou, kde sa sexbomba zo Švédska momentálne nachádza. Užíva si tam chvíle sladkého nič nerobenia a oddychu. Keďže sa to tam hemží celebritami, paparazzi tam vždy striehnu na nejaký úlovok. A tentokrát veru neobišli naprázdno. Pokochajte sa aj vy pohľadom na Victoriine sexi krivky!

Victoria Silvstedt vyzerá v plavkách skvele.
Zobraziť galériu (5)
Victoria Silvstedt vyzerá v plavkách skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Victoria Silvstedt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu