Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Camilla radí princeznej Catherine: Lifting tváre žihadlami!

Camilla a Princezná Catherine Zobraziť galériu (7)
Camilla a Princezná Catherine

LONDÝN – Rada od „svokry“ na nezaplatenie! Zdá sa, že vojvodkyňa z Cambridge v novej rodine na ružiach ustlané ani zďaleka nemá. Keď ju manželova macocha práve neočierňuje poza chrbát, nahovára ju na kozmetické vylepšenia. Hoci Kate Middleton ešte neprekročila prah tridsiatky, už je vraj zrelá na vyhladenie vrások!

Starostlivosť o pleť má v malíčku! Ako bývalá tuhá fajčiarka a milovníčka slnečných lúčov je 64-ročná Camilla v boji proti vráskam informovaná naozaj dostatočne. Už roky sa totiž o jej pokožku stará renomovaná kozmetička Deborah Mitchell. A tá ju v poslednom období pravidelne ošetruje prevratnou novinkou. Liftingom tváre na báze včelích žihadiel!

Aj keď mnohé zákazníčky pri predstave žihadiel dvíhajú obočie, ide vraj o dokonalú organickú náhradu botulotoxínu. Toto ošetrenie spadá do kategórie nechirurgických liftingov a dámu, ktorá ho podstúpi finančne nezruinuje. Jedna kúra sa totiž pohybuje okolo sumy 165 libier, čo predstavuje ani nie dvesto eur. Je však takéto niečo potrebné pre pleť 29-ročnej princeznej?

O skúsenosti urodzených Britov s bývalou kráľovnou krásy a súčasnou expertkou na pleť sa s médiami podelil zdroj z paláca: „Deborah ošetruje Camillu už šesť rokov. Ako každý iný zákazník, Camilla objavila niečo dobré a odporučila to svojim známym a príbuzným, vrátane Catherine. Deborah teraz navštevuje kráľovskú rodinu vždy, keď sú v rezidencii.“ Či si Kate Middleton  nechala od nevlastnej svokry poradiť, už nevedno. Isté však je, že zatiaľ ju prvé vrásky príliš trápiť nemusia!

Liek a jed v jednom: Odhaľte tajomstvo botoxu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu