Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Čo dokáže alkohol a drogy: Postava špáradla, tvár vyžitej stareny!

Melanie Griffith sa pasovala so závislosťou, tá si na jej zovňajšku poriadne zgustla. Zobraziť galériu (4)
Melanie Griffith sa pasovala so závislosťou, tá si na jej zovňajšku poriadne zgustla. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Jej telo dostalo poriadne zabrať! Hoci väčšina jej kolegýň v rovnakom veku chytá druhý dych, Melanie Griffith (54) má už najlepšie roky za sebou. Závislosti, ktorými si prešla, totiž na nej zanechali neprehliadnuteľné stopy. Niekdajšia americká kráska je zostarnutá na nepoznanie!

Nepatrí už do starého železa? Zdá sa, že táto otázka je v prípade Melanie Griffith naozaj na mieste. Roky, počas ktorých holdovala alkoholu a hltala tabletky, sa totiž na jej zovňajšku podpísali viac než dosť. Drastické diéty z nej navyše urobili ženu s krivkami tínedžerky vo vývoji. Krása hollywoodskej herečky je tak zrejme definitívne fuč. Veď posúďte sami.

S početnými vráskami nielen okolo očí a úst sa Melanie objavila na nedávnom benefičnom podujatí. Na tvári jej síce nechýbal uvoľnený úsmev, šarmom však príliš nesršala. Mohli za to predovšetkým neupravené vlasy a čierne obtiahnuté nohavice, v ktorých jej nohy pripomínali len dve tenučké špáradlá. Ťažké obdobie v znamení závislosti si očividne vypýtalo naozaj vysokú daň.

Aj keď blondínka má od pestovanej päťdesiatničky na míle ďaleko, v kuloároch sa šepká, že chystá veľký návrat. Tieto fámy rozšíril jej manžel Antonio Banderas, ktorý aj v tých najtrpkejších chvíľach stál po jej boku. „Práve nakrútila film s Nickom Cassavetesom v Oklahome  a už má ďalšiu ponuku. Schválili nám tiež pilotný film k seriálu, v ktorom by mohla hrať,“ pochválil sa tmavovlasý fešák médiám. Veď po toľkej obetavosti má aj on na sladké ovocie plné právo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu