Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Známeho speváka z Bee Gees ničí choroba: Už pripomína kostru!

Robin Gibb rodine a fanúšikom doslova chradne pred očami. Zobraziť galériu (8)
Robin Gibb rodine a fanúšikom doslova chradne pred očami.

LONDÝN – Je z neho len kosť a koža! Jeden z členov nemeckej populárnej skupiny Bee Gees prežíva ďaleko smutnejšiu jeseň života než väčšina jeho rovesníkov. Robin Gibb (61) trávi mnoho času v nemocnici, chudne a ubúda mu síl. Pohľad na jeho vyziabnuté a utrápené telo doslova trhá srdce.

Ochorenie tráviacej sústavy mu dáva poriadne zabrať! Operácia brušnej dutiny, kruté bolesti a mnoho dní strávených v nemocničnom zariadení – približne takto vyzerajú posledné mesiace hudobnej hviezdy. Len pred pár týždňami bol Robin hospitalizovaný pre zápal hrubého čreva. Jeho blízki sa tak čoraz viac obávajú najhoršieho. Majú strach, že ho čaká rovnaký osud ako dvojičku Mauricea, ktorý na črevnú chorobu zomrel ešte v roku 2003.

Smutný pohľad sa fanúšikom kapely Bee Gees naskytol tento týždeň v okolí štúdia televízie ITV, kam Robin dorazil na nakrúcanie šou Alana Titchmarsha. Ešte predtým však kvôli podlomenému zdraviu odvolal stretnutie s britským premiérom, za čo sa na kameru ospravedlnil. A hoci mu počas rozhovoru nechýbal na tvári úsmev, jeho priatelia odhalili bolestnú pravdu.

Robin Gibb rodine a
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

„Robin je na tom zle. Necítil sa dosť dobre na to, aby sa stretol s pánom Cameronom, preto radšej zostal ráno doma,“ prezradil zdroj z hudobníkovho okolia. S pozitívnou prognózou, bohužiaľ, neprišiel ani jeho manažér: „Znepokojuje nás, že sa to znova a znova objavuje, malo by sa to zlepšovať. Robin sa chce vrátiť do práce.“ Ostáva teda len dúfať, že príznaky nakoniec predsa len ustúpia a hudobný veterán sa definitívne vylieči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu