Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce FOTO: Z nádhernej kráľovnej sa stala vyziabnutá kostra!

Vychudnutá kráľovná Letizia šokovala postavou šľachovitého kostlivca. Zobraziť galériu (14)
Vychudnutá kráľovná Letizia šokovala postavou šľachovitého kostlivca. (Zdroj: profimedia.sk)

MALLORKA – Čo to, preboha, so sebou porobila? Odkedy princezná Letizia (41) zasadla na trón a po manželovom boku prijala titul kráľovnej, pre španielsky národ sa stala oslnivou módnou ikonou. Už po krátkom čase však plavovláska podľahla kultu extrémnej štíhlosti a dnes desí vytŕčajúcimi kosťami.

Je krehká ako pierko! Aj keď si súčasný španielsky kráľ Felipe VI nevyvolil zákonnú polovičku spomedzi urodzených dám, verejnosť mu to nikdy nezazlievala. Práve naopak, Letizia sa okamžite stala miláčikom národa podobne ako Kate Middleton na domácej britskej pôde. Zdá sa však, že povinnosti súvisiace s vládnutím si na mimoriadne štíhlej štyridsiatničke vyberajú svoju daň. Kráľovná počas štvrtkovej slávnostnej recepcie vyrážala dych kostnatými ramenami. Tentoraz, bohužiaľ, v negatívnom zmysle.

Keďže na pyrenejskom polostrove vládne horúce letné počasie, Letizia uprednostnila vzdušné asymetrické šaty s dĺžkou po kolená. Biela farba síce nechala vyniknúť jej bronzovej pokožke, no súčasne odhalila šľachovité paže. Bývalej žurnalistke ovenčenej oceneniami navyše nevábne vytŕčali ramenné kĺby aj kľúčne kosti a celkovo zanechávala nezdravý dojem.

Na ceremónií v idylickom prostredí ostrova Mallorca nesmela chýbať ani bývalá kráľovná Sofia. Tá prekvapila kvetinovým kompletom a družne si štebotala so svojou nevestou. Ktovie, aké rady do života jej tentoraz odovzdávala. Zrejme by nebolo na škodu, ak by svojej nástupkyni odporučila zopár kaloricky výdatných večerí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu