Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Súboj Aniston vs. Lopez: Ktorá Jennifer má krajšie nohy?

Jennifer dvakrát inak - Aniston a Lopez vytasili sexi nôžky. Zobraziť galériu (7)
Jennifer dvakrát inak - Aniston a Lopez vytasili sexi nôžky. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Rovnaký vek, status áčkovej hollywoodskej hviezdy a zhodné krstné meno! To všetko majú spoločné americké krásky Jennifer Aniston (42) a Jennifer Lopez (42). Na nedávnom galavečeri ich však spájali aj róby odhaľujúce zvodné nohy. Ktorá z nich mala navrch?

Sú krásne, talentované a od pása nadol sa majú čím pochváliť! Týmto krédom sa začiatkom týždňa riadili hneď dve najznámejšie nositeľky mena Jennifer. Hviezda sitkomu Priatelia a latino speváčka J-Lo sa totiž stretli na odovzdávaní výročných cien magazínu Glamour. A hoci obe pôsobili očarujúco, titul Žena roka si odniesla len jedna z nich!

Každá v inej farbe, no obe rovnako štýlové. Zatiaľ čo blondínka Jennifer Aniston siahla po vzdušnej toalete módneho domu Versace, jej tmavovlasá kolegyňa stavila na presný opak. Jennifer Lopez svoje ženské krivky obopla krémovou róbou s rázporkom, ktorý začínal priam hriešne vysoko. Keďže o výsledku ankety bolo rozhodnuté už vopred, cenná soška sa ušla práve jej. S úchvatným stylingom by si však pokojne mohla prevziať aj ocenenie „žena večera“!

Napriek tomu, že Jen Aniston odišla s prázdnymi rukami, dôvod na smútok rozhodne nemala. Jej vyberaný vkus ocenili nielen módni kritici, ale určite aj milenec Justin Theroux. Ten svoju lásku ruka v ruke sprevádzal počas samotného galavečera a následne na after-párty. Po nej sa párik s najväčšou pravdepodobnosťou odobral do nového hniezdočka lásky v hodnote deväť miliónov dolárov. O tom, že ide o naozaj exkluzívnu nehnuteľnosť, svedčia aj náklady na jej údržbu. Tie sa každomesačne pohybujú okolo čiastky 11 tisíc dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu