Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Demi poníženie prehrýzla: Neverník Ashton dostal šancu!

Demi Moore a Ashton Kutcher Zobraziť galériu (12)
Demi Moore a Ashton Kutcher

LOS ANGELES – Tomu sa povie nečakaný zvrat! Aj keď médiá manželstvo Demi Moore (48) a jej o 15 rokov mladšieho manžela dávno pochovali, nakoniec je všetko úplne inak. Ashton Kutcher (33) sa vraj opäť teší zo spoločnosti svojej zákonnej polovičky. Neuveríte, čo na ňu zabralo!

Už zase sa majú k sebe! Zdá sa, že prominentný párik je na najlepšej ceste ostro sledovanú manželskú krízu prekonať. Hoci neveru s mladou pipkou na výročie svadby by veľa dám neprehrýzlo, Demi vraj túto silu v sebe nakoniec predsa len našla. Za záletníkom Ashtonom dokonca prišla sama a strávila s ním celý deň!

Hollywoodska diva neverného manžela navštívila pred pár dňami na nakrúcaní scén sitkomu Dva a pol chlapa. Z jej strany však nešlo o nijakú kontrolu, ale očividný pokus o zmierenie. „Demi neprišla na skutočné filmovanie ani nič podobné – to ona nikdy nerobí. Strávila s Ashtonom celý deň v jeho obrovskom prívese,“ prezradil jeden z členov štábu. Ten zároveň dodal, že medzi dvojicou nevládlo nijaké napätie, práve naopak: „Ashton si ruku obtočil okolo Demi. Rozprávali sa a smiali ako pár, všetko vyzeralo úplne normálne.“

Zaujímavosťou je, že manželov od prevalenia pikantného škandálu už raz spolu videli. Asi pred dvoma týždňami Demi a Ashton kempovali pri ohníku v rámci terapie kabaly. Práve toto židovské náboženstvo, ktorého vášnivou vyznávačkou je aj speváčka Madonna, vraj zachránilo tmavovláskine manželstvo. Na jej tvári sa údajne opäť zračí úsmev vďaka viacerým spoločným sedeniam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu