Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sukničkár sa nezaprie: Hlboký výstrih priklincoval oči Ashtona Kutchera!

Ashton Kutcher išiel na poodhalených vnadách mladšej kolegyne doslova oči nechať. Zobraziť galériu (9)
Ashton Kutcher išiel na poodhalených vnadách mladšej kolegyne doslova oči nechať. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Slobodu si užíva! Hoci by si Ashton Kutcher (33) mal momentálne sypať popol na hlavu, zatiaľ v spoločnosti robí presný opak. Po ponižujúcom škandále, ktorý vyviedol manželke Demi Moore (49), svoje záletnícke chúťky prezentuje celkom verejne. Ženské prsia v hlbokom výstrihu ho priťahujú ako magnet!

Ten sa snáď nikdy nepoučí! Aj keď by sa po excesoch s neverami mal Ashton Kutcher istý časť kajať v spoločenskom úzadí, po rozchode s o 15 rokov staršou polovičkou akoby chytil druhý dych. Rušno vďaka nemu bolo aj na tohtotýždňovej premiére snímky New Year's Eve. Jeho kolegyňa Lea Michele totiž dorazila s poriadne odvážnym dekoltom. A Ashton od neho nevedel odtrhnúť zrak!

Prelietavý už na veky? Keď sa hviezde sitkomu Dva a pol chlapa zjavia pred očami ženské tvary, akoby mu v hlave okamžite začali blikať výstražné kontrolky. Svoje o tom vie už aj 25-ročná kráska Lea Michele, ktorú slovenský divák môže poznať zo seriálu Glee. Obaja herci si v pondelok večer zapózovali na červenom koberci, pričom núdzu o zábavu rozhodne nemali. Ashton s Leou okato flirtoval a doslova ju vyzliekal očami!

Ashton Kutcher a Lea
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

O tom, že hollywoodsky Casanova za staršou polovičkou vôbec nesmútil, hovoria aj slová očitých svedkov z jeho okolia. Už krátko po rozchode si totiž herec vyrazil do nočného klubu, kde si bez ostychu vychutnával dámsku spoločnosť. „Popíjal pivo a dievčatá za ním chodili jedna po druhej. Užíval si ich pozornosť a záujem – objímal sa s nimi a potriasal rukou,“ cituje svoj zdroj magazín Us Weekly. Demi Moore tak svoje rozhodnutie ukončiť manželstvo očividne ľutovať nemusí. Len by sa pri ňom ďalej trápila!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu