Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

To je rozdiel: Zo štíhlej krásky vypasená tučibomba!

Inokedy štíhla Melissa Gorga sa zmenila na korpulentnú ženu v teplákoch. Zobraziť galériu (8)
Inokedy štíhla Melissa Gorga sa zmenila na korpulentnú ženu v teplákoch. (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Kam sa podela jej krása? Aj keď Melissu Gorgu (36) diváci za veľkou mlákou poznajú ako oslnivú hviezdu z televíznej obrazovky, v realite pohľad na ňu môže vyvolať ozajstný šok. Tmavovláska totiž vyrazila do ulíc stlstnutá na nepoznanie. Predvádzala telo rozkysnutej závisláčky na jedle!

Kedy stihla tak veľmi pribrať? Aj takéto otázky vírili v hlavách tých, ktorí v rušnom centre Veľkého jablka spoznali Melissu navlečenú do teplákovej súpravy veľkosti XXL. Od imidžu párty kočky mala tentoraz na míle ďaleko. Ružové oblečenie na jej tukových pneumatikách doslova praskalo vo švíkoch!

Našťastie pre ašpirujúcu herečku a speváčku však nevábna zmena nemá so skutočnosťou nič spoločné. Hrošia postava je totiž výsledkom šikovných maskérov, ktorí sa takýmto spôsobom s Melissou vyhrali kvôli nakrúcaniu záberov pre šou s názvom Entertainment Tonight. Tá by mala byť odvysielaná už tento štvrtok. Televízna hviezdička v nej chce okrem iného poukázať na to, ako sa ľudia správajú k obéznym ženám.

Zaujímavosťou je, že Melissa k dámam s plnšími proporciami nikdy ani nepatrila. Momentálne sa pravidelne objavuje v reality šou Real Housewives of New Jersey, pričom rastúca popularita ju vraj občas dokáže poriadne zaskočiť. „Je to tak trochu šialené, nie som na to zvyknutá. Všade, kam idem, ma spoznávajú – toto je pre mňa nový svet,“ zdôverila sa v istom televíznom rozhovore. Ako však sama tvrdí, pred kamerou sa pretŕča najmä kvôli rozbiehajúcej sa speváckej kariére.

Melissa Gorga
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu