Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexi Transformerka v osvedčenej póze: Opäť zvádza úplne nahá!

Rosie Huntington-Whiteley opäť zvádza tak, ako ju príroda stvorila - bez šiat. Zobraziť galériu (7)
Rosie Huntington-Whiteley opäť zvádza tak, ako ju príroda stvorila - bez šiat. (Zdroj: Vogue Germany)

LOS ANGELES – Sexepíl nezaprie! Hoci Rosie Huntington-Whiteley (24) v rámci kariéry modelky zablúdila už aj do vôd americkej kinematografie, dokonalé krivky vystavovať na obdiv neprestáva. Práve naopak, svoje telo stále servíruje ako na striebornom podnose – úplne nahé!

Jej proporciám sa odolať skrátka nedá! Svoje vie o tom už aj renomovaný fotograf Alexi Lubomirski, ktorého objektív nedávno laškoval s Rosie na divoký spôsob. Výsledkom sú zvodné zábery s tradičným nábojom ženskosti a hravej zmyselnosti. Tie momentálne zdobia stránky nemeckej verzie magazínu Vogue, pričom jeho čitateľov zaručene nenechajú chladnými. Hviezda tretieho pokračovania snímky Transformers išla v módnej biblii donaha!

Plné pery, okrúhle vnady a hriešne dlhé nohy! To sú len niektoré z plavovláskiných pôvabných čŕt, ktoré mužov privádzajú k hotovému šialenstvu. Je úplne jedno, či má Rosie oblečený jednoduchý sveter, červený kožený kabát alebo len diamantový náhrdelník. Jej vyformovaná postavička razom odzbrojí úplne každého!

Je celkom možné, že modelka a manekýnka bude už čoskoro kráčať v šľapajách svojej predchodkyne Megan Fox. Jej aktuálny milenec Jason Statham totiž podľa svojich priateľov plánuje pred Rosie pokľaknúť na koleno. „Jason je do Rosie zbláznený a chce sa usadiť. Zosobášiť by sa mohli už najbližšie leto – pokiaľ Rosie povie áno,“ prezradil jeden zo známych akčného hrdinu. Vyzerá to teda tak, že svadba je v prípade tohto britského páru doslova na spadnutie. A to aj napriek 20-ročnému vekovému rozdielu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu