Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Americká Let´s Dance v slzách: Na znetvoreného veterána nik nemá!

Vojnový veterán J.R. Martinez dojal svojím príbehom porotu k slzám. Zobraziť galériu (8)
Vojnový veterán J.R. Martinez dojal svojím príbehom porotu k slzám.

LOS ANGELES – Jediné oko nezostalo suché! Také boli reakcie na vystúpenie, ktoré tento týždeň na parkete predviedol J.R. Martinez (28) so svojou tanečnou partnerkou. Ich spoločná rumba možno technicky nebola dokonalá, jej posolstvo však dojalo všetkých. Vojnový veterán si prešiel peklom, ktorého výsledkom je (nielen) znetvorená tvár!

Najdlhšie standing ovation večera a prejavy emócií, aké sa len tak nevidia. O takúto kombináciu sa postaral J.R. Martinez s tanečníčkou Karinou Smirnoff v rytme skladby If You're Reading This od Tima McGrawa. Samotná skladba o ženách čítajúcich listy, v ktorých sa píše, že ich milovaní sa viac nevrátia domov, bola pomerne veľkým sústom. To najväčšie však prišlo v podobe dojemného príbehu, ktorý čokoládový tanečník okúsil na vlastnej koži.

Martinez totiž patrí k vojakom, ktorí si z vojny v Iraku odniesli nielen desivé spomienky, ale aj ťažké zranenia. O hlbokých jazvách na tvári i na duši sa J.R. zdôveril v dokrútke ešte pred tým, ako vstúpil na parket. Pripustil, že po tom, ako sa prvýkrát uvidel v zrkadle, nastali preňho naozaj ťažké časy. Zmieriť sa s tým, ako v tak mladom veku vyzerá, totiž nebolo ani zďaleka jednoduché.

Silou vôle a veľkou bojovnosťou však J.R. svoju cestu nakoniec našiel. Krajania ho spoznali vďaka seriálu All My Children vysielaným stanicou ABC, ale aj ako motivačného rečníka. Po dojemnej rumbe ho tak porotkyňa tanečnou šou Dancing with the Stars plným právom nazvala hrdinom: „Hrdinovia sú normálni ľudia, ktorí robia výnimočné veci. Dnes večer si urobil niečo mimoriadne.“ O tom, či sa J.R. pretancoval do ďalšieho kola, tak niet najmenších pochýb.

JR Martinez and Karina Smirnoff

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu