Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tajomstvo vyhadzovu Knechtovej: Vieme, prečo pohorela!

Katarínu Knechtovú vypadnutie mrzelo. V zákulisí si aj poplakala. Zobraziť galériu (8)
Katarínu Knechtovú vypadnutie mrzelo. V zákulisí si aj poplakala.

BRATISLAVA – Nebola vo svojej koži! Katarína Knechtová (30) predviedla v piatkovom kole Let´s Dance výkon, za ktorý si od poroty vyslúžila najmenej bodov. To nakoniec znamenalo jej vypadnutie zo šou. Fakt, že nepredviedla kvalitné tanečné vystúpenie, má svoje opodstatnenie.

Katarína Knechtová a jej tanečný partner Tomáš Uváček v piatok zatancovali jive na skladbu z legendárnej Pomády. Ich výkon však zhodnotila porota veľmi kriticky a dvojica skončila na chvoste tabuľky. Negatívne vyjadrenia z úst odborníkov tiež spôsobili, že pár nakoniec zo šou vypadol.

Galéria: Fotoreportáž z tretieho kola Let´s Dance.
Ako sme sa od speváčky dozvedeli po skončení piatkového kola, pod jej zlý tanečný výkon sa podpísal zdravotný stav. „Dva týždne som behala po vyšetreniach. Mám problémy so žalúdkom. Žlč mi nepumpuje dnu a ani von. Okrem toho som mala v bruchu aj helikobakter. Preto bolo ťažké natrénovať tance,“ prezradila nám Knechtová, ktorá odmietala hospitalizáciu v nemocnici. „Pomáhali mi iba injekcie, žiadne lieky na to nezaberali,“ povzdychla si Katarína.
 
Keď sme sa interpretky, spýtali, či bolo podľa nej vypadnutie opodstatnené, nechcela to rozoberať. „Nebudem to riešiť. Rozhodla porota a hlasy. Tak to je,“ povedala. „Možno som mohla ešte niečo ukázať. Vraciam sa k svojmu remeslu. Trošku ma to mrzí, no treba to brať športovo,“ uzavrela tému vyhadzovu Knechtová.
 

Sledujte TOPKY TV: Katarína Knechtová o vypadnutí z Let´s Dance.

Knechtova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu