Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Gunčíková v Let´s Dance: Ohúrila vnadami a tancom!

Gabriela Gunčíková s Petrom Modrovským počas tanga. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Gunčíková s Petrom Modrovským počas tanga.

BRATISLAVA – Zažiarila! Aj keď sa speváčke Gabriele Gunčíkovej (18) v predchádzajúcom kole tanečnej súťaže Let´s Dance príliš nedarilo, v piatok akoby na parkete stála iná žena. Oko diváka potešila vášnivým tangom, pričom tradične pridala aj poriadny kus ženského pôvabu. Ohúrila poprsím!

Karta sa obrátila! Superstaristka Gabriela Gunčíková sa so svojím partnerom Petrom Modrovským postarala v piatok večer o veľké prekvapenie. Zatiaľ čo v minulom kole hodnotenie porotcov tanečný pár posunulo na chvost tabuľky, tentoraz ho body vystrelili na prvú priečku. Slová o tom, že najlepšie číslo prichádza na záver programu, tak v blondínkinom prípade platili až dvojnásobne!

Galéria: Fotoreportáž z tretieho kola Let´s Dance.

Súťažná dvojica sa na parkete krútila v rytme tanga na skladbu s názvom Bust Your Windows od speváčky Jazmine Sullivan. Neboli to však len tanečné kroky a držanie tela, čo si porota a diváci pozorne všímali. Gunčíková totiž aj tentokrát nechala vyniknúť svoje prednosti.

Gabriela Gunčíková s Petrom
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Kombinácia jej tanečného výkonu a šarmu uchvátila predovšetkým porotkyňu Daru Rolins. V piatej sérii markizáckej šou Let´s Dance totiž na lopáriku svietila historicky prvá desiatka. O tom, že Gabriela na parkete excelovala, svedčil aj celkový súčet bodov (33), s ktorým tanečný pár kraľoval tabuľke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu