Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tomi Kid dotancoval: V Let´s Dance dostal K.O.!

Tomi Kid Kovács a Michaela Marková sa so šou museli rozlúčiť. Zobraziť galériu (3)
Tomi Kid Kovács a Michaela Marková sa so šou museli rozlúčiť.

BRATISLAVA - Definitívny koniec! Vo štvrtom kole tanečnej súťaže najmenej priazne získali Tomi Kid Kovács a Michaela Marková. Ich valčík získal od poroty 19 bodov. V súčte s diváckymi hlasmi to na postup do ďalších častí šou nestačilo. Jeden z emotívnych momentov však spôsobil aj výkon Patrika Švajdu, kvôli ktorému sa pohádal Ján Ďurovčík s Jozefom Bednárikom a Zdeňkom Chlopčíkom.

Zostalo ich osem! S Let´s Dance sa musel rozlúčiť boxer Tomi Kid Kovács. Ten mal síce vysoké ambície, jeho výkony však neboli natoľko presvedčivé. „Na konci tunela už vidno svetielko, ale ešte sme len na začiatku,” zhodnotil jeho piatkový valčík Ján Ďurovčík.

Ako sa nakoniec ukázalo, na zotrvanie v súťaži to naozaj nestačilo. „Viem, že ste mi chceli pomôcť, lebo Kristián každú chvíľu príde na svet, a tak ste ma poslali domov,” okomentoval nedostatok diváckych hlasov Tomi Kid, ktorému sa každým dňom má narodiť prvý potomok.

Tesne po skončení priameho prenosu sa nám boxer vyznal zo svojich pocitov. „Nič sa nestalo, život ide ďalej. Ukončil som kariéru tanečníka. Ja ďakujem všetkým. Cítil som sa veľmi dobre, naučil som sa nové veci a na toto nikdy nezabudnem určite," poznamenal Tomi.

Napriek tomu, že súťaž nevyhral, sám seba vníma ako víťaza. „Ja som vyhral už tým, že ma naučili nejaké tanečné kroky, že som si mohol zasúťažiť," dodal športovec. Pri zmienke toho, že sa zlepšoval z kola na kolo priznal, že to pociťoval aj on sám. „Snažil som sa byť lepší. Robil som to pre Mišku aj pre tanec. Myslím, že som do toho dal maximu," uzavrel Kovács, ktorý bol okrem svojej tanečnej partnerke Markovej vďačný aj Kataríne Štumpfovej. Práve ona totiž na tréningoch dvojici pomáhala. 

Galéria: Fotoreportáž zo štvrtého kola Let´s Dance.

V záverečnom rozhodnutí stála vedľa športovca Gabriela Gunčíková. Tvorcom zrejme išlo o vyvolanie poriadneho napätia, nakoľko jej partner Peter Modrovský na skoré vypadnutie zo súťaže nie je zvyknutý. Navyše, blondínka tancovala so zranením.

Po operácii, ktorú pred rokom absolvovala, stále nemá v poriadku koleno a pri tréningoch jej vyskočil meniskus. Na parkete sa teda zvŕtala s ortézou. Napriek tomu jej porota udelila slušné bodové ohodnotenie a diváci ju tiež podržali.

Štvrté kolo sa inak nieslo v znamení hádok medzi porotcami. Vášne vyvolal najmä valčík Patrika Švajdu v štýle cisárovnej Sissi, ktorý maximálne dojal Jozefa Bednárika. Jeho kolega Ďurovčík však má na pohybovo zdatného moderátora vyššie nároky, za čo sa do neho pustil aj Zdeněk Chlopčík. „Veď tam bolo všetko, čo má byť. To je obtiažne takto zatancovať,” vysvetľoval choreografovi svoj pohľad na vec.  

Ten sa vehementne bránil a snažil sa vysvetliť, že vysoké známky proste markizákovi nemôže dať. Neskôr drobné rozbroje vznikli aj pri hodnotení Viktora Horjána. Najmä Chlopčík bol sklamaný, že aj profesionál Marek Vrána predbiehal rytmus skladby. Bednárik a Rolins pritom mužský valčík ohodnotili dvomi najvyššími známkami.

Porotcovská tabuľka

Poradie Pár Body SMS číslo
1. Patrik Švajda a Martina Reiterová 29 9991
2. Viktor Horján a Marek Vrána 28 9983
3. Petra Marko a Jozef Herák 27 9988
4. Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský 23 9980
5. Martin Mňahončák a Natália Glosíková 20 9989
- Peter Marcin a Ivana Surovcová 20 9987
7. Tomi Kid Kovács a Michaela Marková 19 9986
8. Jana Hospodárová a Matej Chren 18 9984
9. Alena Heribanová a Tomáš Surovec 17 9982

Tomiho Kida a jeho tanečnú partnerku Michaelu môžete vyspovedať v pondelok ráno v online rozhovore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu