Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Knechtová v Let´s Dance nadobro skončila: Plač v zákulisí!

Katarína Knechtová a Tomáš Uváček sa museli s tanečnou šou rozlúčiť. Speváčka nám priznala, že v zákulisí sa neubránila slzám. Na fotke vidno, že má sklenené oči. Zobraziť galériu (27)
Katarína Knechtová a Tomáš Uváček sa museli s tanečnou šou rozlúčiť. Speváčka nám priznala, že v zákulisí sa neubránila slzám. Na fotke vidno, že má sklenené oči. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Dotancovala! S tanečnou šou Let´s Dance sa v piatok museli rozlúčiť speváčka Katarína Knechtová (30) a jej tanečný partner Tomáš Uváček. Práve oni dostali pri hodnotení poroty najmenej bodov. Ako vidno, príliš nepresvedčili ani televíznych divákov. Zranený Patrik Švajda (39) bol síce tiež na chvoste tabuľky, v súťaži ale pokračuje naďalej. Porotcovia si však z jeho zdravotných problémov robili žarty!

Pikantná rozlúčka! Tretie kolo markizáckej šou Let´s Dance bolo osudným pre speváčku Katarínu Knechtovú. Televízni diváci však na jej posledné účinkovanie v súťaži len tak ľahko nezabudnú. Rodáčka z Prešova totiž pri odviazanom tanci odhalila nielen svoje stehná, ale aj čosi navyše.

Galéria: Fotoreportáž z tretieho kola Let´s Dance.

Ani to však sympatickej brunetke nepomohlo, aby v súťaži postúpila ďalej. „Ďakujem všetkým esemeskujúcim divákom, mojej rodine a hlavne tebe, Tomáš," poznamenal Katka hneď po vyhlásení krutého verdiktu. Ako bolo vidno aj v dokrútkach z tréningov, s mladým tanečným partnerom si Knechtová veľmi dobre rozumela. Dokonca po zaznení krutého verdiktu vyronila zopár sĺz. 

Voľný priebeh svojím pocitom však dala až vtedy, keď sa vypli kamery. Speváčka nám totiž prezradila, že v zákulisí si poplakala. Ja som taký emotívny a citlivý človek. Vypadnutie ma mrzí," povedala nám k tomu brunetka, ktorá si túžila ešte zatancovať pasodoble. Som ale veľmi rada, že som bola súčasťou tejto šou. Teraz sa budem opäť venovať spevu," uzavrela.

Zo speváčkinho vyhadzovu nebolo príliš nadšený ani režisér Jozef Bednárik, ktorý sa netajil tým, že chce, aby táto dvojica v súťaži ešte zotrvala. Knechtovej a Uváčkovi však spoločne s ostatnými porotcami udelili najmenej bodov (15, pozn.red). Vyradení súťažiaci sa v takzvanom rozstrele ocitli spoločne s hercom Viktorom Horjánom. Kontroverzný homosexuálny pár ale v šou aj naďalej zostáva.

Udržal sa taktiež Patrik Švajda, ktorého z nedeľňajšieho tréningu musela odviesť záchranka rovno do nemocnice. Hoci lekári z jeho odhodlania tancovať zrejme neboli príliš nadšení, moderátor sa na parket predsa len postavil. Spoločne s Martinou Reiterovou vystúpili prezlečení za pacienta a sexi sestričku.

„Všetci chlapi sa teraz zrejme chcú zraniť. Aj ja si pôjdem ľahnúť na Kramáre na chvíľu,“  poznamenal s pobavením moderátor Libor Bouček. Keď dostal slovo Švajda, ďakoval všetkým, ktorí sa o neho starali. „Doktorka mi síce povedala, že mi tam dali toľko injekcií, že keby sa mi zlomila chrbtica, tak to budem cítiť až zajtra,“ dodal.

Vzápätí na to sa snažili porotcovia situáciu odľahčiť svojimi žartmi. „Škoda, že si nemohol tancovať zdravý. Keď ti dali toľko injekcií, tak ty si vlastne sfetovaný teraz,“ poznamenal Zdeněk Chlopčík. „Čo čakať od sfetovaného herca? Ťažko hodnotiť. Bolo to zabojovanie z posledných síl, ale prúser to nebol,“ uzavrel Ján Ďurovčík. Ten pri záverečnom hodnotení dokonca poznamenal, že chce, aby zranený moderátor urobil mostík.

Keď sa vypli kamery, Švajda nám prezradil, že podobný náročný kúsok mal byť pôvodne súčasťou ich choreografie. K tomu, aby zvládol aspoň základné kroky jivu, mu pomohlo až 12 injekcií proti bolesti. „Mali by pôsobiť jeden až dva dni, potom sa uvidí, čo ďalej. Ďalší tanec nemáme príliš náročný," povedal k tomu moderátor.

Na otázku, či mu súťaž stojí za to, aby riskoval zdravie, mal jednoznačnú odpoveď. "Bolo by mi blbé prísť na parket s tým, že odstupujem. Som bojovník a nezamýšľam sa nad tým. Lekári mi povedali, že následky sa nemusia prejaviť teraz, ale v budúcnosti. Aj napriek tomu som však do toho išiel," uzavrel.

Porotcovská tabuľka

Poradie Súťažný pár SMS číslo Súčet bodov
1. Gabriela Gunčíková a Peter Modrovský 9980 33
2. Peter Marcin a Ivana Surovcová 9987 24
3. Jana Hospodárová a Matej Chren 9984 23
4. Alena Heribanová a Tomáš Surovec 9982 22
5. Viktor Horján a Marek Vrána 9983 21
6. Petra Marko a Jozef Herák 9988 19
  Martin Mňahončák a Natália Glosíková 9989 19
8. Tomi Kid Kovács a Michaela Marková 9986 18
9. Patrik Švajda a Martina Reiterová 9991 17
  Katarína Knechtová a Tomáš Uváček   15

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu