Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Joe Manganiello z True Blood: Zahrá si v Dva a pol chlapa!

Joe Manganiello Zobraziť galériu (5)
Joe Manganiello

LOS ANGELES - Americký herec Joe Manganiello zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008) sa objaví v sitcome Dva a pol chlapa (2003). Bude hrať rivala Waldena Schmidta, teda postavy, ktorú stvárňuje Ashton Kutcher.

Hovorca televízie CBS potvrdil, že 34-ročný herec bude hrať príťažlivého priateľa Bridget, bývalej manželky Schmidta. Epizódu, v ktorej sa objaví, by mali vysielať 24. októbra. Dovtedy sa už v pondelok divákom predstaví aj samotná Bridget, ktorú stvárni Judy Greer.

Po tom, ako Manganiello dokončil nakrúcanie štvrtej série True Blood: Pravá krv, začal pracovať aj na ďalších projektoch. Objaví sa napríklad tiež ako striptér v pripravovanom filme Magic Mike Stevena Soderbergha, ale aj v snímke What to Expect When You're Expecting Kirka Jonesa.

V januári 2012 si zahrá v seriáli White Collar (2009). V minulosti hral vo filmoch, ako napríklad Spider-Man (2002) a Spider-Man 3 (2007), ako aj v seriáloch ako Kriminálka Miami (2002), Kriminálka New York (2004), Ako som spoznal vašu mamu (2005) či Pohotovosť (1994 - 2009).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu