Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nevernica Nicole Scherzinger? Bozkávala 63-ročného rockera!

Nicole Scherzinger a o 30 rokov starší rocker Steven Tyler Zobraziť galériu (5)
Nicole Scherzinger a o 30 rokov starší rocker Steven Tyler

LAS VEGAS – Vystrčila pazúriky! Aj keď Nicole Scherzinger (33) na prvý pohľad pôsobí ako neviniatko, na nešťastie pre jej milenca z Formuly 1 sa dokáže poriadne odviazať. Uplynulú noc to na pódiu roztočila viac, než sa na zadanú dámu patrí. Svoje obrovské pery na ňu prisala vykopávka z Aerosmith!

Mali k sebe poriadne blízko! Zdá sa, že odolať pôvabu čokoládovej krásky spoza oceána je ťažké pre mužov v každom veku. Nicole sa v sobotu večer stretla na jednom pódiu s hneď niekoľkými hudobníkmi, medzi ktorými nechýbal Steven Tyler. A práve on si na čiernovlásku očividne robil najväčší „zálusk“ – pred očami fanúšikov lietali bozky a drobné nežnôstky. Nicole, a čo tvoj dlhoročný partner Lewis Hamilton?!

Nicole Scherzinger a Steven
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: isifa)

Či pri objímaní sa a pritisnutých perách išlo len o priateľské gestá, vie najlepšie posúdiť samotná speváčka. Isté však je, že o 30 rokov staršieho rockera by na niečo viac prehovárať nemusela. V krátkych strieborných šatách totiž s mikrofónom v ruke už opäť vyzerala božsky. Ak by to situácia jazdcovi F1 dovoľovala, zrejme by si svoju polovičku strážil oveľa prísnejšie.

Počas hudobného festivalu iHeartRadio si burácajúci dav naozaj prišiel na svoje. Okrem Nicole sa o výbornú atmosféru postarala Jennifer Lopez, rapperka Nicky Minaj, spevák Sting, či Randy Jackson.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu