Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

DiCapriova ex v nohavičkách: Vábi roztiahnutými nohami!

Bar Refaeli rozkročmo koketuje s objektívom. Zobraziť galériu (6)
Bar Refaeli rozkročmo koketuje s objektívom.

LOS ANGELES – Svet je s ňou oveľa farebnejší! Ak niekto čo i len na chvíľu pochyboval o všestrannosti modelky Bar Refaeli (26), nasledujúce zábery jeho mienku zaručene poopravia. Krivky tejto bohyne sexepílu totiž vyniknú v akomkoľvek outfite a odtieni. Zvlášť, pokiaľ objektív vpustí medzi nohy!

Dravosť versus hravosť! Pri takom tele, aké vlastní bývalá milenka herca Leonarda DiCapria, žiadne obmedzenia klásť netreba. Za dráždivými pózami, ktoré sú pre Bar absolútne prirodzené, sa totiž hľadáčiky fotoaparátov idú doslova potrhať. Rozhodnúť sa, či jej postavička viac vynikne na čiernobielom zábere alebo farebnom, sa preto môže premeniť v ozajstnú dilemu. A čo tak farebné kombinácie spojiť?

Napoly sivá, napoly presýtená farbami, no hlavne neuveriteľne sexi – v takom prevedení sa rodáčka z Izraela objavila v najnovšom vydaní magazínu VS. Na výsledných záberoch sa síce ani zďaleka neobjavila nahá, jednoduchosťou však priťahuje pohľady ako magnet. Je totiž jedno, či sa pozeráte na jej gaťky telovej farby či čiarku medzi vnadami v ležérnom výstrihu. Bar je jednoducho neodolateľná!

Bar Refaeli rozkročmo koketuje
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: vsmagazinelive.com)

Ktovie, či aj samotný Leonardo rozchod s plavovláskou dávno neoľutoval. Jeho aktuálna milenka Blake Lively totiž svoje nahé telo už nechtiac pretŕčala na internete. A to by sa mu pri oslnivej Bar zrejme tak skoro nestalo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu