Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

DiCapriova nová milenka: Tieto nahé fotky nemal nikto vidieť!

Blake Lively Zobraziť galériu (8)
Blake Lively (Zdroj: egotastic.com)

LOS ANGELES – Je to poriadna čertica! Hoci Leonardo DiCaprio (36) svoju novú známosť zatiaľ skrýva, ona sa svetu ukazuje celkom bez zábran. Reč je o herečke a modelke Blake Lively (23), ktorá laškovala s mobilom – a teraz internetoví užívatelia obkukávajú jej celkom nahé telo!

Ukázala úplne všetko! Na verejnosť totiž preniklo až päť pikantných fotografií, na ktorých Blake pózuje v Evinom rúchu zo všetkých strán. Aby jej na záberoch nechýbal ani kúsok intímnych partií, rozhodla sa pretŕčať pred zrkadlom v kúpeľni. Fanúšikovia tak teraz môžu obdivovať detaily jej vyvinutých pŕs, dokonalého zadočku, ale aj rozkroku. A o všetkom, samozrejme, vášnivo diskutujú!

Kompromitujúce zábery diskutujúcich rozdelili na dva tábory. Väčšinou sa však užívatelia prikláňajú k teórii, že sa na nich skutočne nachádza Blake. Presvedčivými dôkazmi pritom majú byť predovšetkým znamienka, či tvar herečkinho pozadia.

„Na 110% je to ona. Na vnútornej strane stehna pod zadkom jej v zrkadlovom odraze vidieť materské znamienko. Pozrite si jej fotky v bikinách a uvidíte nevyvrátiteľný dôkaz,“napísala Samantha Harrington na Facebooku. Ďalší si zas všimol znamienko krásy na tvári: „Znamienko JE tam, len na opačnej strane, pretože je to v zrkadle! Jasné! Wow.“

Jednou zo záhad však ešte stále zostáva plavovláskin hnedý fliačik v oblasti dekoltu. Koncom apríla sa totiž Blake objavila na párty pri príležitosti vyhlásenia stovky najvplyvnejších ľudí sveta podľa magazínu Time. A hoci prikvitla v róbe s odhaľujúcim dekoltom, spomínané poznávacie znamenie jej v ňom chýba. Žeby počas šťavnatého fotenia v súkromí jedla čokoládu? Nech je to už akokoľvek, jej čerstvý úlovok, Leo DiCaprio, z takýchto obrázkov nadšený asi nebude!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu