Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Izraelská sexica v plavkách: S úchvatným telom dokáže kráčať po hladine!

Bar Refaeli vystavuje svoje božské telo v dráždivých aj v úsmevných pózach. Zobraziť galériu (15)
Bar Refaeli vystavuje svoje božské telo v dráždivých aj v úsmevných pózach. (Zdroj: Twitter)

MYKONOS – Všestranný talent! O Bar Refaeli (27) je známe, že sa popri práci v modelingu nebráni žiadnym výnimočným zážitkom. Nedeľňajšie ráno tak svojim fanúšikom na webe ani nemohla urobiť príjemnejším. Vystavila svoje závideniahodné krivky v bikinách a pridala aj malý bonus – jedinečný optický klam s chôdzou po hladine.

Dušu dobrodruha nezaprie! Izraelská krásavica sa v týchto dňoch nachádza na gréckom ostrove Mykonos, kde sa venuje tomu, čo jej ide najlepšie – foteniu minimalistických modelov plaviek. Popri pózovaní si však zaručene užije nielen dostatok slnečných lúčov a mora, ale aj zábavy. S jej hravou povahou sa totiž každá drina pred objektívom mení na vzrušujúcu sériu neopakovateľných okamihov.

„Dobré ránko! Dnes sa prechádzam po vode... A čo robíte vy?“ týmto komentárom Bar cez víkend ulahodila svojim nasledovníkom v sieti Twitter. Na dôkaz pripojila fotografiu, na ktorej sa naozaj chodidlami dotýka morskej hladiny a za sebou má zopár luxusných plavidiel. No hoci už na prvý pohľad ide o dokonalú fotomontáž, oslnivej modelke nemožno odoprieť aspoň jedno. V čiernych plavkách jej postavička naozaj pôsobí ako výstavný exemplár.

Napriek božským proporciám je Bar už dlhší čas bez partnera. Po rozchode s Leonardom DiCapriom sa po jej boku stálejšia mužská známosť doteraz neobjavila. Manekýnka hádže vinu na svoj náročný životný štýl a fakt, že sa divokým žúrom vyhýba. „Myslím, že jedným z dôvodov, prečo som single, je, že nechodím často von. Zvyčajne som na fotení, alebo chodím zavčasu spať. V podstate nemám šancu stretnúť iných ľudí ako biznismenov v lietadle,“ posťažovala sa v otvorenom rozhovore pre magazín Maxim. Za jej spoločnosť by pri tom zástupy mužov dali zrejme čokoľvek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu