Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Od hladu už ani nevidí: Módna ikona sa takmer rozpleštila na zem!

Vyhladovanej Daphne Guinness sa podlamujú kolená. Zobraziť galériu (3)
Vyhladovanej Daphne Guinness sa podlamujú kolená.

LONDÝN – Závislosť na móde sa jej mohla stať osudnou! Reč je o umelkyni menom Daphne Guinness (43), ktorá sa obrovskému trapasu vyhla len vďaka pohotovým okolostojacim. Vyhladované telo v kombinácii s vysokými platformami ju totiž už odmieta poslúchať. Na svoju posadnutosť takmer doplatila rozbitým nosom!

Mala šťastie v nešťastí! Mimoriadne krušné chvíle Daphne prežívala na spomienkovom ceremoniáli na počesť zosnulého dizajnéra Alexandra McQueena. Nechýbalo veľa a londýnsky týždeň módy by sa pre ňu skončil poriadnym fiaskom. Blondínka v čiernej kreácii svoje možnosti totiž neodhadla a pred zvedavými fanúšikmi sa takmer zosypala na zem.

Vyhladovanej Daphne Guinness sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Aj keď dedičku rodu Guinnessovcov v poslednej chvíli zachytili muži stojaci za zátarasami, na ľahkú váhu by takéto zakopnutie brať rozhodne nemala. Na strate rovnováhy sa totiž s najväčšou pravdepodobnosťou nepodieľali len krkolomné topánky. Daphne sa podlamujú nohy aj kvôli tomu, že už týždne neprijíma prirodzenú stravu.

K šokujúcemu odhaleniu došlo len nedávno, keď návrhárkina asistentka navrhla počas fotenia spoločný obed. Odpoveď, ktorú dostala na ponúknutý tanier cestovín, jej totiž doslova vyrazila dych. „Najem sa, keď zomriem,“ vyhlásila Daphne, ktorá žije z energetických a nutričných nápojov. Vysvetlenie je pritom podľa nej celkom jednoduché: „Keď jem, nemôžem pracovať.“ Jej zoslabnutá telesná schránka má však na celú vec očividne iný názor!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu