Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mejkapová katastrofa: Táto dvadsiatka by sa líčiť radšej nemala!

Pixie Lott by prehnaným líčením mohla konkurovať aj legendárnemu Jokerovi. Zobraziť galériu (7)
Pixie Lott by prehnaným líčením mohla konkurovať aj legendárnemu Jokerovi. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Oblizovala sa s mikrofónom? Aj tak by sa dala odôvodniť doriadená vizáž len 20-ročnej speváčky Pixie Lott počas včerajšieho festivalu. Na pódiu to síce roztočila vo veľkom štýle, s noblesou však z neho neodchádzala. Červený rúž mala rozmazaný po celej tvári!

Stopy rúžu ešte aj na nose! Takúto „chuťovku“ britská hviezda ponúkla svojim fanúšikom na hudobnom podujatí s názvom Sainsbury's Super Saturday. Na javisku sa totiž odviazala nielen spevom, ale aj divokými pohybmi. Hoci jej priateľ Oliver Cheshire si celú šou užíval z VIP zóny, Pixie sa na konci svojho čísla ukláňala ako po vášnivej bozkávačke – celá rozmazaná.

Výstavne nohy v červenej minisukni a kvietkovaný top na ramienka by na prvý pohľad mohli evokovať nežnú dámu. V mladej speváčke sa však v skutočnosti ukrýva poriadna diablica. Nielenže vyznávačov svojej hudby nechala niekoľkokrát nazrieť pod sukňu, no líčením by nezostala v hanbe ani po boku Batmanovho úhlavného nepriateľa Jokera. Výrazné očné tiene a prehnané množstvo maskary totiž doplnila sýtočerveným rúžom. A ten mala nielen na perách, ale tiež všade naokolo!

FOTO: Pixie si pódium užívala v minisukni, pod ktorú nechala nazrieť fanúšikov v prvých radoch

Pixie Lott
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Ktovie, aká bola blondínkina reakcia po príchode do šatne, keď sa uvidela v zrkadle. O katastrofe, ktorú si sama vyčarovala na tvári, totiž zrejme vôbec netušila. Aspoň o tom svedčia jej zdvihnuté ruky na znak víťazstva. Silný mejkap na pódiu však ešte zďaleka nepokorila. Pixie, nabudúce si skús dať mikrofón od úst trochu ďalej!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu